“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

O polițistă de frontieră ar fi sărit la bătaie la colegii ei de la Rutieră, in trafic

ministerul afacerilor interne vizat politistii cer publicarea protocoalelor de colaborare cu dna sri ani si piccj 220055

O polițistă de frontieră din județul Vaslui ar fi sărit la bătaie la colegii ei de la Poliția Rutieră, după ce aceștia au oprit-o în trafic și au constatat că nu avea asigurarea obligatorie la mașină, și nici ITP-ul valabil.

Incidentul ar fi avut loc joi, în municipiul Huși, din județul Vaslui, după ce polițiștii de la Rutieră au oprit în trafic, în cadrul unui control de rutină, mașina condusă de o polițistă de la Frontieră, scrie Vremea Nouă.

Polițiștii au constatat că mașina condusă de colega lor nu avea asigurarea auto obligatorie, iar Inspecția Tehnică Periodică (ITP) nu mai era valabilă.

Ar fi început să-i înjure și să-i blesteme pe colegii ei
Mai mult, autoturismul prezenta mai multe defecțiuni vizibile, motiv pentru care polițiștii de la Rutieră au dispus imobilizarea vehiculului prin retragerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

Toate măsurile nu au fost deloc pe placul femeii, care ar fi început să-i înjure și să-i blesteme pe colegii ei de la Rutieră și pe inspectorii RAR. Ba chiar ar fi încercat să sară la bătaie.

Șoferița s-a ales cu amendă, iar mașina a fost imobilizată.

Sursa: gandul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.