O polițistă de frontieră ar fi sărit la bătaie la colegii ei de la Rutieră, in trafic

O polițistă de frontieră din județul Vaslui ar fi sărit la bătaie la colegii ei de la Poliția Rutieră, după ce aceștia au oprit-o în trafic și au constatat că nu avea asigurarea obligatorie la mașină, și nici ITP-ul valabil.

Incidentul ar fi avut loc joi, în municipiul Huși, din județul Vaslui, după ce polițiștii de la Rutieră au oprit în trafic, în cadrul unui control de rutină, mașina condusă de o polițistă de la Frontieră, scrie Vremea Nouă.

Polițiștii au constatat că mașina condusă de colega lor nu avea asigurarea auto obligatorie, iar Inspecția Tehnică Periodică (ITP) nu mai era valabilă.

Ar fi început să-i înjure și să-i blesteme pe colegii ei
Mai mult, autoturismul prezenta mai multe defecțiuni vizibile, motiv pentru care polițiștii de la Rutieră au dispus imobilizarea vehiculului prin retragerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

Toate măsurile nu au fost deloc pe placul femeii, care ar fi început să-i înjure și să-i blesteme pe colegii ei de la Rutieră și pe inspectorii RAR. Ba chiar ar fi încercat să sară la bătaie.

Șoferița s-a ales cu amendă, iar mașina a fost imobilizată.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *