O nouă veste bună de la RCS&RDS. Este singurul operator care oferă așa ceva

RCS&RDS, cel mai mare operator de cablu și internet din țara noastră, a anunțat o ofertă unică pe piața de telecomunicații din România.

Operatorul are o oferta unica pentru piata din Romania, sau cel puţin asta spun reprezentanţii săi dupa ce au anunţat zilele trecute câteva servicii noi, plus alte schimbări. Digi Mobil are în momentul de faţă pentru cartelele preplătite o perioada de valabilitate de 3 luni de zile, ceea ce reprezentanţii RCS & RDS numesc o ofertă unică pentru piaţa din România, ceea ce este adevărat, însă exclusivităţile nu se opresc doar aici.

Practic, un client plăteşte o dată pentru o ofertă de cartelă prepay, dar nu trebuie neapărat s-o reactiveze după o lună, ci se poate folosi timp de 3 luni de beneficiile ei, ceva ce niciun alt operator de telefonie mobilă din România nu oferă, iar la nivel global sunt foarte puţini care o fac. Conform reprezentanţilor Digi Mobil, clienţii care folosesc în reţea cartele preplătite au de asemenea posibilitatea de a cumula doua opţiuni de voce şi două opţiuni de internet pentru utilizare lunară.

Digi Mobil avea la finele lunii septembrie 3,37 milioane de abonaţi.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU