O nouă tragedie zguduie România! Încă o tânără, ucisă! Poliţia, pe urmele criminalului

O nouă tragedie zguduie România: o nouă tânără, o fată de 17 ani din judeţul Prahova, a fost ucisă într-un mod absolut înfiorător, chiar de către iubitul ei.

O nouă crimă înfiorătoare zguduie ţara noastră: o tânără de numai 17 ani din judeţul Prahova a sfârșit decapitată de concubinul cu peste zeci ani mai mare decât ea, potrivit Antena 3. Fata a fost găsită astăzi dimineață într-o baltă de sânge, iar principalul suspect este de negăsit.

Se pare că bărbătul de 29 de ani nu este la prima tentativă de a-și ucide iubita. El a mai încercat să o omoare şi în urmă cu şase luni, însă, uimitor, procurorul l-a lăsat în libertate.

Crima s-a petrecut în Plaiul Câmpinii, un cartier rău famat din comuna prahoveană Şotrile. Fata, în vârstă de 17 ani, a fost descoperită decedată sâmbătă, cu multiple răni pe corp şi cu gâtul tăiat, chiar în casa concubinului ei, cu care locuia de mai multă vreme.

Cei doi au avut o relaţie extrem de tensionată, agresorul, în vârstă de 29 de ani, a mai încercat şi în primăvară să-şi omoare iubita. Criminalul este căutat acum de poliţie cu ajutorul câinilor de urmă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/