“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Lovitura FARA PRECEDENT pentru Arafat: „În ce calitate vorbește un nespecialist despre noua tulpină?”

raed arafat facebook pasti 82629500

Cunoscutul medic Monica Pop se întreabă în ce calitate vorbește șeful DSU, Raed Arafat, despre noua tulpină a coronavirusului – Omicron, și afirmă despre acesta că este, de fapt, „un nespecialist”.

Monica Pop spune că la Ministerul Sănătății se află un cunoscut specialist în domeniu, iar cel care își permite să vorbească despre tulpinile coronavirusului este un „nespecialist”. Ea se întreabă ce politică medicală de pandemie este condusă de acest Arafat.

„În ce calitate vorbește domnul dr. Arafat, un nespecialist”
„Românii știu! Avem ministru al Sănătății un cunoscut profesor doctor de specialitate! De ce și în ce calitate vorbește domnul dr. Arafat, un nespecialist, despre noua tulpină? Va scădea și mai mult credibilitatea!
Ce politică medicală de pandemie este cea condusă de adjunctul ministrului de interne?!

Cea în care se induce panica, teama, opresiunea, depresia, neîncrederea în spitale , libera circulație a celor vaccinați netestați, care se știe bine că pot răspândi boala?! Netestarea în masă de teama reducerii vaccinării? Pedepsirea celor care spun aceste lucruri? Catalogarea lor într-un registru nereal, mincinos, ca să se poată disculpa pentru lanțul de greșeli de atitudine și dezinformare??!! Poliție medicală…”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

„Acum sunteți polițist de oprimare și abuzuri”
Nu este prima poziție publică luată de medicul Monica Pop, la adresa lui Raed Arafat. La sfârșitul lunii octombrie a afirmat că „Acum sunteți polițist de oprimare și abuzuri, dușman exact al celor care v-au susținut la greu, altceva așteptau românii de la dumneavoastră”.

„Scrisoare deschisă către decidenți:

Vreți să abateți atenția și să dați vina pentru eșecul vizibil al strategiei din pandemie pe cei câțiva care au avut curaj și demnitate să vorbească public despre erorile și neadevărurile spuse de decidenți, în frunte cu dr. Arafat.

O armată de civili, poliție și militari, cei care dețineți puterea, admiteți că ați fost atât de slabi și de neconvingători încât v-au învins câțiva, câștigând încrederea a 70% din populație? Nu, voi ați pierdut încrederea a 70% din români, prin manevrele voastre”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Medicul mai scrie că decidenții s-au contrazis în declarații și s-au luptat între ei.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.