O noua LOVITURA de la unguri pentru romani. Au luat o decizie RADICALA


Alertă în Ungaria! S-a luat o decizie radicală. În contextul creșterii alarmante a cazurilor de coronavirus, țara europeană a introdus o serie de noi restricții. Sunt vizați inclusiv cetățenii români.

Anunțul a fost făcut de şeful de cabinet al premierului Viktor Orban. Potrivit acestuia, Ungaria a decis noi restricţii în ce priveşte trecerea frontierelor, care vor intra în vigoare de miercuri, informează Reuters, citată de agerpres.

Mai exact, potrivit noilor reguli impuse de autorități, cetăţenii unuari care revin din ţări de risc crescut, considerate aparţinând zonelor “galbenă” şi “roşie”, vor fi obligaţi să se supună unor controale medicale la graniţă şi să intre în carantină, a explicat Gergely Gulyas.

Citiți și:  Orban îi 'lovește' pe homosexuali unde îi doare mai tare: interzice cuplurilor să adopte copii; protestele nu sunt posibile

Totodată, această măsură se aplică şi în cazul străinilor care vin din ţări “galbene”, în timp ce intrarea cetăţenilor străini venind din ţări “roşii” va fi interzisă.

România, zona galbenă
Din categoria “roşie” fac parte în acest moment Albania, Bosnia-Herţegovina, Macedonia de Nord, Muntenegru şi Ucraina.

În ceea ce privește statele membre ale Uniunii Europene, în categoria “galbenă” , până în prezent, aici se înscriu Bulgaria, Portugalia, Suedia şi România. Tot aici intră şi Marea Britanie.

Cei care vin din aceste ţări trebuie să intre în carantină, pe care o pot părăsi doar după două teste negative efectuate la interval de 48 de ore.

Citiți și:  „Geniul MALEFIC” - George Soros lovește din nou! Iată ce pregătește Europei! România e vizată

Croaţia, stat membru al UE, face parte deocamdată din categoria “verde”, a precizat responsabilul ungar.

Sursa: capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile