“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

O nouă forță apare în Europa! E Breaking News

Breaking News Alert

Apare o noua forță în Europa, după o decizie de urgență luată de cea mai puternică economie din UE. Această țară are în plan să dezvolte, în următorii ani, cea mai mare armată a unei țări europene care se află în NATO.

Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, a transmis marți, 31 mai, că țara pe care o conduce va crea cea mai mare armată din Europa dintre toate țările NATO în următorii ani, fiind pregătit un buget imens în această privință, de o sută de miliarde de euro.

Apare o nouă forță în Europa
Liderul neamț a anunțat că statul german va aloca 100 de miliarde de euro pentru asta, iar cea mai mare parte din sumă va fi folosită pentru dezvoltarea și modernizarea forțelor aeriene din Germania.

Recent, agenția de presă Reuters a obținut un document cu privire la distribuirea fondurilor despre care vorbește Olaf Scholz. Astfel, pentru dezvoltarea forțelor aeriene sunt prevăzute 40,9 miliarde de euro din cele 100.

Mai mult, Germania intenționează în viitorul apropiat să achiziționeze noi avioane de luptă Eurofighter și bombardiere F35 pentru a înlocui avioanele de luptă Tornado care sunt deja prea vechi. De asemenea, o parte din fonduri va merge pentru dezvoltarea unui sistem de avertizare timpurie bazat pe spațiu, se mai arată în planurile Berlinului după invazia rusă din Ucraina.

Din cele 100 de miliarde, 19,3 miliarde de euro vor fi direcționați către dezvoltarea marinei, în special, spre achiziționarea de noi nave și submarine, iar alte 16,6 miliarde vor fi alocate pentru dezvoltarea forțelor terestre, inclusiv dezvoltarea de noi vehicule de luptă pentru infanterie, care să înlocuiască vehiculul de luptă al infanteriei Marder.

Șoc total pentru Vladimir Putin! Anunțul cumplit venit ÎN MIEZ DE NOAPTE
Olaf Scholz nu se sperie de amenințările lui Vladimir Putin
Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, s-a declarat recent neimpresionat de amenințările lui Vladimir Putin la adresa țărilor europene în ce privește livrările de armament către Ucraina invadată.

„Nu trebuie să ne lăsăm înspăimântați şi, de aceea, vom continua cu ceea ce am început”, a spus Scholz într-un interviu recent.

Putin a avertizat împotriva livrării de arme grele Ucrainei într-o conversație telefonică pe care a avut-o cu Scholz și cu Macron la sfârșitul săptămânii trecute. Dictatorul rus dă vina pe ajutorul oferit Ucrainei de către Occident pentru criza umanitară din țara vecină, în ciuda faptului că Rusia a atacat-o nemotivat și cu brutalitate.

Până acum, guvernul german a fost de acord să furnizeze două tipuri de arme grele: 50 de vehicule blindate antiaeriene Gepard şi şapte obuziere blindate Panzerhaubitze 2000. Acestea din urmă sunt piese de artilerie grea. Cu toate acestea, Ucraina solicită tancuri de luptă şi vehicule de luptă pentru infanterie, lansatoare de rachete multiple sau rachete antinavă.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.