O nouă DEMISIE-BOMBĂ ÎN PSD? Guvernul Dăncilă este în prim-plan. News alert politic

Fostul președinte al PNL, Alina Gorghiu, i-a cerut demisia, joi, ministrului Apărării, după decizia instanței de anulare a ordinului prezidențial privind mandatul Șefului de Stat Major.

„Vă amintesc că decretul de prelungire al mandatului șefului major a fost suspendat astăzi (joi – n.r.) de instanță și vă mărturisesc că dă al dracului de prost pentru orice cetățean care înțelege acest fenomen ca fix astăzi să se dea această decizie, când a fost vizita șefului NATO în România. Din punctul meu de vedere, ministrul Leș, care nu este decât un umil executant al dispozițiilor domnului Dragnea, este obligat să-și dea demisia de urgență. Asta pentru că astăzi am văzut o declarație halucinantă a domniei sale, și anume aceea că abia de acum începe să se gândească la soluții, la soluții pentru viitorul Armatei”, a declarat Alina Gorghiu, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL Timiș.

Ea a mai declarat că situația este cauzată de ambiția „prostească” a PSD de a „controla” instituțiile din România.
Curtea de Apel București a decis să anuleze decretul președintelui Iohannis prin intermediul căruia a fost prelungit mandatul șefului Statului Major, nicolae Ciuca. decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată în termen de 5 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.