O noua confruntare SALBATICA cu focuri de armă între poliție și scandalagii. News alert


Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a doi inculpaţi, fraţi, urmăriţi penal pentru săvârşirea infracţiunilor concurente de ultraj, după ce au ameninţat cu moartea doi poliţişti rutierişti, care i-au oprit pentru control, pe raza localităţii timişene Foeni.

Rechizitoriul arată că în seara zilei de 11 aprilie, un echipaj de poliţie format din doi agenţi din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Peciu Nou, au oprit pentru control un autovehicul pe DN 59B, în faţa unui imobil din localitatea timişeană Foeni, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, publicat vineri.

În momentul opririi, cei doi inculpaţi care se aflau în autovehicul, au coborât şi au început să-i ameninţe cu moartea pe cei doi agenţi de poliţie, aruncând cu pietre înspre aceştia şi strigând că îi omoară şi că îi cunosc. În acel moment, agenţii de poliţie i-au somat să înceteze, însă unul dintre inculpaţi s-a urcat la volanul autovehiculului şi l-a condus în curtea imobilului în faţa căruia fuseseră opriţi, iar fratele său a continuat să arunce cu pietre spre agenţii de poliţie.

După ce a introdus autovehiculul în curtea imobilului, acelaşi inculpat (conducător auto) a ieşit în faţa imobilului cu un par în mână, mergând spre agenţii de poliţie, în timp ce-i ameninţa cu moartea. În acel moment, unul dintre agenţi a executat două focuri de avertisment în plan vertical cu pistolul din dotare, iar celălalt agent a executat un foc de avertisment în plan vertical cu pistolul din dotare.

Deşi cei doi agenţi de poliţie au executat focuri de avertisment cu pistoalele din dotare, inculpaţii au continuat să-i ameninţe cu moartea. De aceea, agenţii de poliţie au folosit spray-ul iritant lacrimogen din dotare şi abia atunci cei doi inculpaţi au intrat în curtea imobilului continuând să ameninţe cu moartea agenţii de poliţie, făcându-se nevăzuţi după scurt timp.

Ulterior acestui incident, au sosit la locul faptei şi alte echipaje de poliţie, iar în urma căutărilor efectuate, în jurul orei 1,00 (în data de 12 aprilie), au fost găsiţi şi identificaţi cei doi inculpaţi.

Trimiterea în judecată a inculpaţilor în stare de arest preventiv nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, aceştia fiind nevinovaţi până la pronunţarea unei hotărâri definitive de condamnare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.