“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

O NAVĂ ÎNCĂRCATĂ CU OI DIN ROMÂNIA A SCUFUNDAT UN VAS MILITAR RUSESC!

nava oi

OILE AU SCUFUNDAT O NAVĂ DE RĂZBOI! O navă cargou plecată din România, din portul Midia Năvodari, și încărcată cu 8.800 de oi pentru Iordania, s-a ciocnit cu o navă militară rusească la intrarea în Strâmtoarea Bosfor. Impactul a fost atât de puternic încât ambarcaţiunea ruşilor s-a scufundat, scrie presa din Rusia.

Accidentul s-a petrecut la 40 km nord-vest de Strâmtoarea Bosfor. Nava încărcată cu ovine vii a intrat în coliziune cu vasul militar rusesc care se numește Liman. Lovitura puternică a produs o spărtură în vasul rușilor, iar după două ore de la accident s-a și scufundat.

Nava de tip cargo, sub pavilion Togo, încărcată cu oi din România, nu a suferit stricăciuni, așa că și-a continuat cursa către destinație. Oile trebuie să ajungă în Iordania.

Pe nava rusească se aflau 78 de marinari, în timp ce echipajul vasului încărcat cu oi numără 17 oameni.

Informațiile inițiale vorbeau despre răniți și dispăruți, dar ulterior Moscova a precizat că toți marinarii ruși sunt teferi, o parte dintre ei au fost salvați de o navă a pazei de coastă turce și vor fi transbordați pe un alt vas rusesc. Presa turcă scrie că în zonă ar fi fost ceață densă și aceasta este cauza probabilă a accidentului. Potrivit Interfax, nava „Liman” era destinată culegerii de informații și recent se întorsese dintr-o misiune în Marea Mediterană. Sursa: extranews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.