O MIZERIE: “Fara pantaloni la metrou”, eveniment organizat prima data la Bucuresti

61619025.jpg

MIZERIA LUMII MODERNE

Cine alege sa se plimbe duminica, prin Bucuresti, cu metroul, va avea parte de o mare surpriza mizerabila. Pe retelele de socializare a aparut un mesaj indraznet.

CE POATE FI MAI PENAL?

Tinerii idioti fara inhibitii sunt invitati sa isi dea jos pantalonii si sa calatoreasca doar in lenjerie intima. Ideea este parte a unui eveniment scarbos lipsit de orice urma de bun simt care se desfasoara de 12 ani, in 60 de orase mari ale lumii.

Evenimentul indecent denumit “Fara panataloni la metrou” va avea loc prima data la noi, cand si Bucurestiul este provocat sa ia parte.

Pe internet circula si un ghid mizer pe care trebuie sa-l respecte cei care se implica. Trebuie sa se dezbrace in statie si, in asteptarea urmatorului metrou, sa isi puna pantalonii intr-o sacosa de rafie. Grupul psihopatilor dezbarcati se urca in vagon si se comporta nonsalant, ca si cum ar fi in tinuta completa. Daca sunt intrebati, trebuie sa le spuna oamenilor simplu ca “si-au uitat pantalonii acasa” si ca, da, le este un pic firg.

Misiunea tinerilor idioti care vor sa ne arate lenjeria e de a strani zambete si de a-i face pe calatori sa se bucure de nebunie.

Reprezentantii Metrorex declara: “Sustinem campaniile de orice fel, dar nu si pe cele care i-ar deranja pe calatorii nostri. Oamenii s-ar putea simti deranjati de prezenta unor oameni in chiloti alaturi de ei”

IN CONCLUZIE: Lumea “moderna” se duce pe … p*la!

Asteptam opiniile dvs. mai jos, la rubrica comentarii.

– Articol de Marius Tranca

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

  1. Valfar ein Windir

    Mi-am pierdut cu mult timp speranta in oameni,

    And someday we'll all meet. In Valhalla.

  2. Astia sunt, probabil, cretinoizii care in urma cu doar citeva luni isi turnau galeti cu apa si gheata in cap, pe internet. Observ ca intre timp gradul de handicapare mintala a crescut in loc sa se reduca !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *