O MIZERIE: Familiile celor decedati in accidentul aviatic au fost AMENDATE!

pilot-catuneanu

Un necaz nu vine niciodată singur, dar rudele pilotului Cătuneanu decedat în tragedia aviatică de pe lacul Siutghiol trec printr-o situație cu totul absurdă ajungând în situația de a fi amendate pentru că nu ar fi declarat decesul în termen legal.

Printr-o situație similară trece și familia copilotului, amenda fiind aplicată de ofiţerii de la Starea Civilă de la Primăria Constanţa. Totul a fost dezvăluit opiniei publice de jurnalista Marilena Nedelcu, sora pilotului, care a povestit la Realitatea TV că a obţinut Ceritificatul medico-legal abia pe data de 16 decembrie, după ora 16.00. Nu putea să meargă la Starea Civilă pentru că programul instituţiei se încheiase deja, aşa că a ales să se prezinte acolo pe data de 17 decembrie dimineaţa.  „Pentru noi nu a mai contat că am plătit o taxă în plus. Oricum plăteam taxa de urgenţă. Eu cred că ne încadram în cele 48 ore, dar nu am stat să ne certăm. Soţul meu era acolo cu domnul procuror şi un domn de la MAI”, a mărturisit jurnalista Marilena Nedelcu. Pentru familiile îndoliate a intervenit inclusiv procurorul care a pus ştampila pe actele legate de deces, care a încercat să discute cu angajata de la Starea Civilă. Cu toate acestea, familiile victimelor accidentului aviatic au fost amendate.

Familiile îndoliate au dreptul să conteste amenda în termen de 48 ore, dar apropiaţii au declarat că nu intenţionează să continue disputa cu autorităţile.  – S.B.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.