O MIZERIE: Extremistii BOZGORI vor ZID si la granita cu ROMANIA!

Extremiștii bozgori din Jobbik propun măsuri suplimentare de control la frontierele Ungariei cu România, Croaţia şi Ucraina.

Extremiștii ungari din formațiunea Jobbik nu se mulțumesc cu zidul pe care Budapesta vrea să îl ridice la granița cu Serbia. Ei cer o construcție similară și la granițele cu România, Ucraina şi Croaţia.

Un parlamentar al formaţiunii naţionaliste Jobbik consideră justificat planul de construire a unui zid la frontiera dintre Ungaria şi Serbia, cerând măsuri suplimentare antiimigraţie şi la graniţele cu România, Ucraina şi Croaţia, informează MTI. Adam Mirkoczki a atras atenţia că, dacă frontiera cu Serbia va fi blocată prin acest zid, traficanţii de persoane vor căuta rute alternative. Așa că propune măsuri suplimentare de control la frontierele Ungariei cu România, Croaţia şi Ucraina.

VEZI SI: Ungurii o iau razna! Ce scrie un șovin maghiar pe Facebook

jobbik

Zidul pe care Guvernul de la Budapesta intenţionează să îl construiască la frontiera dintre Ungaria şi Serbia va respecta standardele NATO, afirmă Szilard Nemeth, vicepreşedintele Comisiei pentru Securitate Naţională din Parlamentul ungar. Acesta a precizat că 99% dintre imigranţii care pătrund ilegal în Ungaria vin prin Serbia, subliniind că proiectul de construire a zid este „important şi necesar”.

VEZI SI: Cum i-au MACELARIT soldaţii UNGURI pe civilii români din Transilvania în 1940: COPII SFARTECATI, FEMEI VIOLATE, GRAVIDE TAIATE CU BAIONETELE şi CAPETE RETEZATE!

Oficialul ungar a admis însă că zidul nu va rezolva în totalitate problema imigraţiei. Zsolt Molnar, un parlamentar socialist, a declarat că, indiferent dacă gardul va respecta standardele NATO şi ale Uniunii Europene, partidul său respinge ideea. „O astfel de structură nu este pentru Europa…”, a insistat Molhar.

VEZI SI: CUM ESTE VAZUTA ROMANIA DE UNGURI: O ţară plină de oameni săraci şi ţigani cerşetori

„Guvernul Ungariei nu este fericit să construiască un gard la frontiera cu Serbia, dar, pentru garantarea securităţii ţării, acest proiect este necesar”, a argumentat un oficial guvernamental, Janos Lazar. „Acest proiect nu a fost aprobat pentru amuzament”, a adăugat Lazar, explicând că „venirea a 150.000 de clandestini” ar reprezenta un risc pentru Ungaria.

VEZI SIATENŢIE! Mii de unguri si tradatori români riscă ÎNCHISOARE, pe acest motiv

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

6 comentarii

  1. Domnilor bozgori, vă rog dacă este poibil să ridicați acel zid după ce vă recuperați gunoaiele de bozgori din ROMÂNIA. Apoi puteți să vă înălțați cu acel zid până la cer, dar să vă înconjurați toată țara cu el să nu mai ieșiți de acolo.

  2. Bravo,luati-va si bozgorii de la harghita si covasna ,inchideti-va cu un zid inalt si dati-va foc :))

  3. Sa-si zidesca granitele si sa toarne si un planseu deasupra si sa mai iasa afara cand o iesi Ana lu Manole…

  4. atunci hai sa scoatem si noi toti ungurii afara din tara noastra

  5. Daca intr-adevar asta vor ungurii, ma intreb de ce sa "reactionam" negativ la o asa vrere…macar de s-ar "inchide" cu 99 de lacate si ultimul, cel al o suta-lea, sa-l punem noi…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.