O mână de psihopați nu pot conduce lumea decât dacă noi consimțim și acceptăm

Un medic specialist în boli pulmonare e scos din minți de matematicile guvernamentale: „Estimez că 80% dintre diagnosticele covid sunt false în special în cazurile de deces. În 2009 eu însumi am scris pe certificate «decedat în urma H1N1», chiar dacă era vorba de canceroși în stadiu terminal. Mi-e rușine de asta. Am dovezi că acest fenomen nu doar că e încă prezent, s-a amplificat.”

Ariane Bilheran, doctor în psihopatologie:

„Unul dintre simptomele pe care le prezintă victimele persecuției este starea de confuzie mintală [NB: concept patologic]. (…) Această confuzie mintală e generată în special de limbajul paradoxal: sănătoșii sunt în realitate bolnavi (potențiali purtători de germeni, deci bolnavi), bătrânii pe care ar trebui să-i protejăm sunt în realitate abandonați sau uciși (vezi ordinele de neresuscitare), copiii sunt maltratați. (…) Alte paradoxuri: pentru a trata o boală cu simptome respiratorii ne blocăm respirația (masca a devenit deja fetișul acestei «pandemii»…). Răul paranoic se răspândește: toată lumea e dușmanul meu și mă poate contamina, chiar și partenerul poate deveni dușman, așa că trebuie să mă izolez. (…) O mână de psihopați nu pot conduce lumea decât dacă noi consimțim și acceptăm.”

Faptul divers – cum omoară un strănut
05/09/2020 | ✎ Viorel Zaicu

Un medic specialist în boli pulmonare e scos din minți de matematicile guvernamentale: „Estimez că 80% dintre diagnosticele covid sunt false în special în cazurile de deces. În 2009 eu însumi am scris pe certificate «decedat în urma H1N1», chiar dacă era vorba de canceroși în stadiu terminal. Mi-e rușine de asta. Am dovezi că acest fenomen nu doar că e încă prezent, s-a amplificat.”

Ariane Bilheran, doctor în psihopatologie: „Unul dintre simptomele pe care le prezintă victimele persecuției este starea de confuzie mintală [NB: concept patologic]. (…) Această confuzie mintală e generată în special de limbajul paradoxal: sănătoșii sunt în realitate bolnavi (potențiali purtători de gemeni, deci bolnavi), bătrânii pe care ar trebui să-i protejăm sunt în realitate abandonați sau uciși (vezi ordinele de neresuscitare), copiii sunt maltratați. (…) Alte paradoxuri: pentru a trata o boală cu simptome respiratorii ne blocăm respirația (masca a devenit deja fetișul acestei «pandemii»…). Răul paranoic se răspândește: toată lumea e dușmanul meu și mă poate contamina, chiar și partenerul poate deveni dușman, așa că trebuie să mă izolez. (…) O mână de psihopați nu pot conduce lumea decât dacă noi consimțim și acceptăm.”

Citiți și:  Alexandru Rafila: "Pandemia se termină doar la ordinul OMS"

ARD susține că 68% dintre nemți sunt mulțumiți și foarte mulțumiți (7%) de activitatea guvernului în perioada pandemiei, iar 32% nemulțumiți sau foarte nemulțumiți (10%). Nu trebuie să ne lăsăm induși în eroare: printre nemulțumiți și foarte nemulțumiți se înscriu mulți care consideră că guvernul nu a fost destul de autoritar (în august erau 28%).

Afacerea cu vaccinuri: „Avem de-a face cu un tipar al folosirii medicamentelor ineficiente: la cea mai mică suspiciune, le administrăm cu viteză maximă, așa încât succesul o să rezulte din faptul că unii dintre cei tratați nu au avut nicidecum gripă. Cine tratează multe persoane cu neplăceri minore se poate lăuda cu foarte mulți vindecați!” După aceeași schemă logică, dar în sens invers, cine strănută intensiv și concertat pe bolnavii în stadiu terminal o să dea naștere unui val de decese provocate de strănut (dacă nu ne place strănutul, îl putem înlocui cu țipete, pârțuri sau ce mai avem la îndemână).

Citiți și:  Ion Cristoiu, de partea Dianei Șoșoacă. Analiza USTURATOARE despre conflictul cu RaiUno

Vezi: COVID-19 și schimbarea climatică sunt pretexte pentru Controlul Maselor

Ghici cine e criminalul! Iain Davis, dezlănțuit, cu date incontestabile: „Vârful mortalității în Anglia și Țara Galilor a fost între 9 și 12 aprilie. În acea perioadă Institutul Național de Sănătate a retras recomandarea «a nu se transporta la spital». Înaintea acestei retrageri, ca urmare a politicilor de izolare implementate «pentru a proteja Institutul», Institutul a decis să nu permită internarea în spitale a unor pacienți care făceau parte din anumite grupe de risc. Asta a însemnat refuzul tratamentului pentru cei de peste 70 ani care aveau semne vitale normale și pentru cei care se pare că au fost puși în categoria celor care nu trebuia să fie resuscitați, indiferent de starea lor de sănătate. În același timp guvernul și Institutul Național de Sănătate făceau presiuni asupra celor în vârstă pentru ca aceștia să semneze acorduri de tip «a nu se resuscita».”

Între timp, în România, plutonierul sănătății continuă să halucineze (pentru internarea celor loviți de delir nu există ordine de guvern): „Suntem în situația în care am gestionat a doua fază a primului val…” Iar șeful lui, tablagiu politic cu aere de ofițer, anunță că școala ar putea începe în 15 septembrie de pe 1 octombrie, pentru că „o mare parte dintre cei infectați au spus că au fost într-un concediu sau într-un weekend într-o deplasare de concediu”. Fericiți cei deplasați cu duhul! Sursa: Ion Cristoiu

Vezi: Delictul de Arafat, ultima „infracțiune” a noului establishment

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.