O mamă de 36 de ani, prinsă în timp ce făcea amor cu un minor, la școala fiicei sale! Cei doi se cunoscuseră pe internet: „Ne-am trimis sute de mesaje”

Părea mama perfectă, însă ascundea un secret rușinos! Când n-o vedea nimeni, femeie se poza în ipostaze sexy și folosea imaginile pentru a cunoaște băieți tineri pe internet. A fost prinsă în fapt, chiar la școala la care învăța fiica ei!

O femeie în vârstă de 36 de ani din Oregon, SUA, a fost arestată după ce a fost prinsă întreținând relații sexuale cu un minor în vârstă de 14 ani, coleg de școală cu fiica acesteia. Din primele informații, se pare că cei doi s-au cunoscut pe internet și și-au trimit sute de mesaje cu conținut sexual.

Rheta Leanne Melvin a fost acuzată de corupere de minori, abuz sexual, sodomie și viol.

Polițiștii au ridicat-o din locuința sa, după ce au fost informați că femeia în vârstă de 36 de ani a făcut amor cu un elev pe bancheta din spate a mașinii sale, în parcarea școlii.

Potrivit KTVL, Rheta i-ar fi trimis minorului fotografii și înregistrări video cu ea în pielea goală, pe Snapchat. Femeia ar fi încercat să stabilească o nouă întâlnire cu băiatul, dar acesta a refuzat.

Mesajele scandaloase trimise de cei doi au fot descoperite de mama minorului, care s-a dus direct la Poliție.

Pusă în fața dovezilor, Rheta a recunoscut că i-a trimis mesaje indecente minorului, dar a negat cu vehemență că ar fi întreținut relații sexuale cu el.

Femeia va apărea în fața unui judecător pe 13 decembrie.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile