fbpx
GENERAL

O judecătoare il pune la zid pe insărcinatul cu afaceri al SUA: ‘M-aţi jignit pe mine, mi-aţi jignit colegii, dar, cel mai grav, aţi jignit acest popor’

Madalina Elena Dardeci David Muniz

Judecătoarea Mădălina Elena Dârdeci, de la Tribunalul Bucureşti, reacţionează la interviul însărcinatului cu afaceri al SUA la Bucureşti, David Muniz, în care acesta a vorbit despre corupţia din România şi a susţinut necesitatea desfiinţării SIIJ. Judecătoarea afirmă că aşteaptă scuze de la reprezentantul SUA, având în vedere că uzanţele diplomatice nu-i permit să aibă un asemenea discurs, cum nici diplomaţii români din SUA nu apar la posturi cu acoperire naţională vorbind despre corupţia americanilor şi cerând desfiinţarea unor instituţii.

Am văzut un pic din interviul acordat de dumneavoastră Televiziunii Române și aștept scuzele dumneavoastră!

De ce?

Pentru că m-ati jignit pe mine, judecătorul, mi-ati jignit colegii, dar, cel mai grav, ati jignit acest popor!

Care este norma juridică sau uzanța(diplomatică) care vă permite să solicitați desființarea SIIJ?

Vorbiți despre corupția din România?

Eu sunt ferm convinsă că există corupție în România asa cum exista și în SUA, si peste tot în lumea această, doar că, ce să vezi, reprezentantul României în SUA nu-si permite să vorbească, la un post cu acoperire națională, despre cum trebuie condusa SUA, despre cât de coruptă este sau despre ce instituții americane ar trebui desființate!

Vă intreb domnule Muniz, ati avut curiozitatea să lecturati hotărârea CSM nr.225/2019?

Ati avut curiozitatea să vă informați sau sa cereți să fiți informat cu privire la modul de recrutare al procurorilor din cadrul SIIJ?

Deci cum va permiteți să spuneți că SIIJ trebuie desființată asociind, indirect, aceasta secție cu ideea de obstacol în lupta împotriva corupției?

Să mă aștept, cât de curând, având în vedere preocuparea SUA, ca să mi se dea lecții despre cum trebuie sa judec și ce soluții trebuie sa pronunț?

Repet: care prevederea legală sau uzanța(diplomatică) ce vă permite să dați indicații prețioase României,aka să o guvernați??

45 de ani am fost sub bocancul rusesc! Și am rezistat, Tovarășe Muniz! Numai noi știm cum! Dar am rezistat!

Îmi place sa cred ca bocancul rusesc nu a fost înlocuit de cizma cowboy ului american!

Aștept scuzele dumneavoastră, pe care le puteți transmite și pe pagina mea de Fb!

Mulțumesc!

PS pentru cei care vor sari să mă reclame, dar și pentru cei care vor avea o pornire de autosesizare, le transmit ca acest mesaj a fost scris în baza dreptului meu la liberă exprimare și, nu în ultimul rând, pentru că am jurat pe BIBLIE sa apăr drepturile si libertățile fundamentale ale cetățenilor!”

Sursa: stiripesurse.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.