O importanta prezentatoare pleaca de la Romania TV. A fost nevoita sa il laude excesiv pe Dragnea in mai multe emisiuni

Ionela Nastase, prezentatoare Romania TV, anunta ca paraseste acest post de televiziune. In mai multe emisiuni pe care le-a avut cu Dragnea ea a fost nevoita sa ii aduca laude in exces.

„Scriu aceste randuri pentru ca le sunt, cumva, datoare acelor oameni care mi-au tinut companie, seara de seara, in fata televizorului si, de ceva vreme deja, ma intreaba de ce nu mai apar.

La inceputul anului, am luat o pauza de reflectie. Dupa cinci ani la acest post, am simtit, mai mult decat oricand, ca e momentul pentru o reconfigurare de traseu pentru mine. Inchei, asadar, acest capitol din viata mea. Au fost cinci ani cu bune si rele, perioada in care mi-am facut noi prieteni, am cunoscut mai bine lumea politica, am legat relatii amicale cu oameni de calitate si am descoperit noi oportunitati.

Citiți și:  Vi s-a instalat un regim menit a vă deposeda de tot ce-i al vostru

Un proiect important, de suflet, ma asteapta acum. Sper sa-l duc la bun sfarsit. In plus, am devenit propriul meu sef intr-o firma de comunicare si PR. Aviz, amatorilor!

Nu spun adio televiziunii… cine stie?! Poate peste un timp ne revedem „pe sticla”! Stimati telespectatori, va multumesc pentru audientele din toata aceasta perioada! De asemenea, le multumesc din suflet colegilor! Pentru tot!”, a scris Ionela Nastase pe blog.

In campania electorala Ionela Nastase l-a laudat fara perdea pe Liviu Dragnea in cadrul mai multor emisiuni. „Va marturisesc ca am citit programul de guvernare al PSD pagina cu pagina si nu am mai vazut ceva mai serios”, spunea atunci Nastase. Sursa: aktual24.ro

Citiți și:  Uf, biata proastă, stă pe ciuci și se cacă-n glastră!

VEZI SI: Iliescu, asasinul soţilor Ceauşescu şi ‘artizanul’ ruinarii României!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile