“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMICNOUTATI

O IMPORTANTA BANCA DIN ROMANIA PLEACA! CE SE VA INTAMPLA CU CLIENTII

O BANCA IMPORTANTA DIN ROMANIA VA PLECA!

Piraeus Bank, cea mai mare bancă grecească, are în plan să vândă toate activele din regiunea noastră, până în 2020, aici fiind incluse și cele din România. Măsura este menită să reducă nivelul împrumuturilor neperformante.

Anunțul a fost făcut de de noul director general al Piraeus Bank, Christos Megalou, transmite Reuters. Știrea că se va vinde banca din România i-a pus în gardă pe clienții băncii, astfel că jucătorul din România a ținut să clarifice lucrurile.

„În măsura în care va exista un context favorabil şi interes din partea unor investitori strategici, iar Piraeus Bank România va fi preluată până în 2020, tranzacţia va fi benefică pentru toate părţile implicate, inclusiv pentru clienţii băncii. Când un investitor decide să preia o companie, el are în vedere conservarea şi mai apoi extinderea portofoliului de clienţi. Prin urmare, clienţii Piraeus Bank România îşi vor continua relaţia contractuală în condiţii normale”, au declarat pentru Libertatea reprezentanții Piraeus Bank România.

VEZI SI: Legea care poate arunca în aer factura la căldură

Piraeus Bank România, controlată de grupul elen Piraeus, este prezentă pe piața din România de 15 ani, deservind peste 300.000 de clienți, prin intermediul a 100 de sucursale.

Creditorul plănuiește să își restrângă activitățile prin vânzarea subsidiarelor deținute integral în Bulgaria, România, Serbia, Albania și Ucraina, în cadrul planului numit ”Agenda 2020” de reducere a expunerilor străine.

VEZI SI: ANUNT IMPORTANT pentru cei cu CREDITE: S-a dat LEGE. NU te mai pot da afara din casa daca NU mai poti achita Ratele Creditului Ipotecar!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.