O gasca de borfasi isterici terorizeaza Buzaul

tigani-buzau

Un grup de infractori tigani care dau dovada de o inconstienta de kamikaze terorizeaza buzoienii. Gasca formata din citiva tigani tineri despre care nu se stie mare lucru desi dau spargere dupa spargere, mai ales in apartamentele blocurilor in care proprietarii sint preponderent pensionari, oameni care se pot apara mai greu.

De pildă, un astfel de eveniment s-a produs săptămîna trecută în cartierul Obor, într-un bloc care se încrucişează cu Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Acolo, un tigan a escaladat o conductă de alimentare cu gaz metan, a intrat într-un balcon de la etajul 1 şi apoi în sufrageria unui locatar. Ghinionul hoţului a fost că proprietarul se afla acolo şi este un om tînăr şi robust care a sărit imediat să-şi apere proprietatea şi bunurile.

Ce a urmat e uşor de intuit. Tiganul borfas a sărit din balcon în grădină, a scăpat teafăr după impactul cu solul şi a rupt-o la fugă. Totul s-a petrecut în jurul orei 20.15 pe întuneric. Evident, în scurt timp, la faţa locului a ajuns şi Poliţia care a demarat o anchetă specifică.

VEZI SI: TIGANCILE AU PROVOCAT SCANDAL IN FATA PARCHETULUI BUZAU DUPA CE DOI PROXENETI AU FOST ARESTATI! Profit de zeci de mii de lei, de pe urma a patru prostituate minore

Poliţia confirmă

Poliţia confirmă incidentul care s-a soldat cu un dosar penal pentru tentativă de furt. Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău, Doiniţa Mihalache, ofiţeri din IPJ continuă cercetările declanşate în acest caz dar autorul sau autorii nu au fost încă identificaţi.
Există, totuşi după cum susţin surse bine informate anumite indicii şi ipoteze de lucru privind autorul tentativei de furt care a creat panică în cartierul Obor.

Lovitură după lovitură

Tot săptămîna trecută a fost spart un apartament în blocul Camelia iar acum două săptămîni, două locuinţe de pe aceeaşi scară a unui bloc din Micro 5.
Sursele noastre apreciază că modul de operare al hoţilor este acelaşi. În plus, judecînd după modul în care se desfăşoară evenimentele, grupul de infractori e format din inşi care dovedesc un curaj nebun, dar nu prea abili, dovadă fiind că cel care a escaladat conducta de gaze nu s-a informat dacă proprietarul apartamentului asupra căruia a vrut să dea lovitura era sau nu la domiciliu. Cu toate acestea, iată că pînă acum hoţii au fost mai tari decît vardiştii, conform Sansa Buzoiana.

VEZI SI: VIDEO – ȚIGANII din Buzău FAC PRĂPĂD LA PIAȚA CENTRALĂ! Au fost surprinşi de o cameră de supraveghere în timpul unei spargeri

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. O idee de bun simt-daca politia nu reactioneaza ,putem presupune ca-i mana in mana cu gasca.Poate,daca se fac cercetari va reiesii ca politaii dau pontul.Au mai fost cazuri de sorici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *