O gândire bolşevică! Tudor Chirilă instigă la cenzurarea internetului

tudor-chirila-591373l

Într-o postare pe Facebook, Tudor Chirilă (foto), noul lider informal al protestatarilor de pe internet, atacă dur politicienii români, în special pe Elena Udrea și pe Valeriu Zgonea. El cere pur şi simplu cenzura pe internet, deşi spaţiul virtual este cel mai liber loc de expresie al românilor. La artistul Tudor Chirilă renasc reflexe de tip bolşevic în spiritul unui neo-marxism cultural pe care îl credeam depăşit într-o democraţie consolidată.Nu ne sunt dragi politicenii care au greşit, dar libertatea de expresie e democratică şi constituţională şi nu poate fi cenzurată de nimeni, nici măcar de un artist exaltat spre o gândire de tip totalitar ca Tudor Chirilă.

“Elena Udrea are tupeul incredibil de a posta pe propria pagină de Facebook imagini de la protestele de aseară. Este într-adevăr incredibil de câtă mizerie sufletească și morală sunt capabili acești oameni autointitulați politicieni. Mi se pare că limba română sărăcește subit în fața acestor haznale umane. Vezi și Valeriu Zgonea care spune că “înțelege protestele”. Singura soluție este ca internetul să le dea “report” pentru “abuse” acestor oameni. Este de datoria noastră să curățăm spațiul virtual de ei așa că vă invit să raportați la facebook aceste conturi. Încercarea de însușire a unei mișcări declanșate de o tragedie precum cea de la COLECTIV este înjurătura cea mai grea pe care ne-o pot adresa acești oameni. Eu unul îi voi raporta și vă invit să faceți același lucru”, a scris artistul pe contul său de Facebook.

Unii doresc ca doar vocea lor să se audă în spaţiul public ca pe vremea lui Lenin, Troţki şi Stalin, conform NapocaNews.ro

VEZI SI: Președintele Comunității Evreiești din Constanța înjură birjărește pe Facebook în zi de doliu național

4 comments

  1. Dar ce ati crezut fratilor! Politicienii si contestatarii lor de astazi(alegatorii lor de ieri!) sunt cu totii romani! Iar romanul, asa cum se stie din mosi-stramosi, cand ajunge "sef" il loveste amnezia si uita de unde a plecat si prima data o aresteaza(o omoara!) pe ma-sa, care stie prea multe adevaruri compromitatoare despre trecutul lui si trebuie sa-i "inchida gura"! Suna cinic, dar asta e adevarul gol-golut!

  2. Individul care a scris articolul…bati campii??

  3. Diaconu Marius

    Articolul acesta e idiot, pacat citisem doua, trei atricole pe aici si aveam vaga impresie ca sunteti un site decent, aparent m-am inselat, sunteti niste idioti !. Omul nu vorbeste de cenzura, omul vorbeste despre ipocrizenia oamenilor la care a facut referire, transformati o chestie mica in ditai stirea si lasati deoparte cuvintele mari pe care nu le intelegeti nici macar voi. Va fac sa pareti idioti, retardat de idioti ! Eu ii sustin parerea si ideea. Eram sigur ca o sa-l stergeti, si mai vorbiti de cenzura internetului, ipocrizenie dusa la extrem.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *