fbpx
INTERNATIONALSTIRI

O fi adevărat?

Deutsche Welle demonstrează că Germania se află în spatele Austriei: “Structuri de informații” românești joacă cu rușii. România nici măcar în Schengen n-ar merita să ajungă

spionaj 1024x640 1

Structurile de informații implicate la Gurile Dunării l-au împins pe șeful statului să se facă de râs, au vrut să-i exonereze pe ruși de păcate și au demonstrat că România e incapabilă să apere granița de Vest a NATO și a UE.

Poate că intenția lor era să salveze aparențele, poate cei trimiși pe teren au aflat adevărul, dar șefii lor l-au escamotat. Indiferent care a fost lanțul întâmplărilor, aceste structuri secrete despre care vorbea şeful Statului Major al Apărării au demonstrat în final că România nici măcar în Schengen n-ar merita să ajungă, scrie într-un comentariu Deutsche Welle referindu-se la recentul scandal al presupuselor drone rusești.

Clarificările simplificate adăugate de cei mai importanți generali ai Armatei Române nu înlătură senzația că o parte a structurilor autohtone joacă în echipa inamicului. Că poziția oficială pro-Ucraina e sabotată permanent din interior. Că acest sabotaj e cunoscut, dar nimeni nu vrea sau nu poate face nimic, mai spune DW.

vezi si – Eugen Bădălan, fost șef al Statului Major General al Armatei Române clarifică misterul dronelor: Ar putea fi resturi din UAV-uri lansate de pe teritoriul României. 80% din ce spun ucrainenii e propagandă!

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.