O femeie şi fiica ei, bătute pe stradă, la Vaslui, de un cocalar care îi făcea avansuri pe Facebook (video)

O femeie şi fiica ei au fost bătute pe stradă, la Vaslui, de un bărbat care le făcea avansuri pe Facebook. Acesta se apără şi spune că cele două trimiteau mesaje obscene soţiei lui. Aşa că a decis să le ia la pumni, ziua în amiaza mare.

Imaginile au fost filmate chiar de femeia lovită, Lăcrămioara, 42 de ani, şi sunt de o duritate extremă. Petrică, 40 de ani, bătăuşul, le loveşte pe cele două femei cu pumnii şi picioarele, pe o stradă din zona Gării, la Vaslui.

Lăcrămioara a declarat presei locale că e a treia oară când bărbatul o loveşte. Prima dată i-a dat un pumn şi a tras-o în maşina lui. „Cred că a vrut să mă violeze.”, spune femeia.

Citiți și:  Capitala, asediată de interlopi. Arme și droguri de un million de euro | VIDEO

Ea a povestit că totul a început în urmă cu un an. Îl ştia pe Petrică din vedere, locuind în acelaşi cartier. Bărbatul a început să îi scrie mesaje pe Facebook, la început normale, apoi tot mai agresive şi insinuante. Apoi a prins-o pe stradă împreună cu fiica ei şi le-a luat la bătaie pe amândouă.

Versiunea lui Petrică e diferită de la Lăcrămioarei. El susţine că femeia l-a contactat pe Facebook şi că se dădea la el. Şi cum el nu i-a răspuns avansurilor, aceasta a început să trimită mesaje obscene soţiei bărbatului. Aşa că el s-a decis să îi aplice o corecţie fizică. De mai multe ori…

Citiți și:  ULTIMA ORA! Doliu în clanul Duduianu! Tatăl lui Emi Pian a murit în pușcărie

Bărbatul spune că va depune plângere la poliţie împotriva Lăcrămioarei, care l-a provocat să o bată.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile