O femeie s-a îmbătat criță împreună cu fostul și actualul concubin, după care a fost arestată pentru crimă!

O femeie a fost trimisă în judecată de procurorii bihoreni, fiind acuzată că şi-a ucis fostul concubin, înjunghiindu-l pe bărbat atunci când ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu ea.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventivă, a unei femei de 41 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor, scrie News.ro.

“În fapt, în seara zilei de 20.03.2023 victima V.A. în vârstă de 53 de ani (fostul concubin al inculpatei) a consumat băuturi alcoolice împreună cu inculpata B.M.G. şi cu actualul ei concubin, la domiciliul inculpatei din oraş Aleşd, cartier Obor. Pe fondul consumului de alcool, victima V.A. şi-a manifestat dorinţa de a întreţine relaţii sexuale cu inculpata B.M.G., fosta concubină, care fiind iritată de atitudinea victimei, i-a aplicat acesteia, cu un cuţit de bucătărie, o lovitură, la nivelul hemitoracelui stâng anterior, regiune pectoral stângă, cu consecinţa lezării inimii şi a pericardului, ceea ce a condus la decesul victimei”, se arată în comunicat.

Citiți și:  Românul care avea 140 de ani, găsit de Securitate într-o peșteră. Ce mânca sihastrul ascuns în pădure

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Bihor cu propunere de a se menţine măsura arestului preventiv dispus în cauză.

Victima nu a murit pe loc, spun surse din anchetă. Bărbatul a ieşit pe picioarele lui din locuinţă şi a căzut câţiva metri mai departe, la colţul casei, sub privirile unei alte vecine, care a crezut că e băut şi i-a anunţat copiii.

„Aceştia l-au dus acasă şi abia acolo şi-au dat seama, noaptea, că e rănit. Leziunea a fost de aşa natură încât nu a sângerat, dar a avut hemoragie internă care i-a fost fatală. Copiii victimei au sunat la 112, însă nu s-a mai putut face nimic”, a scris ebohoreanul.ro

Citiți și:  FOTO: Un polițist a fost obligat de un superior ”agramat” să șteargă de pe Facebook poza cu el în uniformă!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *