Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

O femeie s-a dezbrăcat și s-a întins GOALĂ la soare, într-un parc din oraș

Așa ceva să tot vezi...

NmJjMTZlYjlhZDk2MGUyZjMwNGIwNGUwNGE5NWY2Zg.thumb

O femeie din Caracal, care se afla în trecere prin Arad a făcut plajă mai mult dezbărcată într-un parc din municipiu. Pentru gestul ei a fost amendată, scrie Adevărul .

Este vorba despre o zonă din cartierul arădean Vlaicu. Femeia spune că la ea în Caracal face plajă așa fără să fie amendată.

„În data de 21.08.2023, în jurul orei 13:00, polițiștii locali arădeni au identificat și amendat o persoană care a încălcat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv a procedat la expunerea indecentă a corpului pe domeniul public, făcând “plajă” “nud” într-un parc”, spun reprezentanții Poliției Locale.

Femeia se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal.

„Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulație și Parcări 2 a surprins-o pe L.F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, județul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeț din fața unui condominiu. Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care, expunerea zonelor intime către razele soarelui a și determinat reacția indignată a trecătorilor. L.F. le-a comunicat polițiștilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenționând să ajungă în cursul zilei în Timișoara, în căutarea unui “loc de muncă””, mai spun oamenii legii.

Amdendă de 400 de lei

Femeia le-a declarat că după ce și-a cumpărat mâncare de la un supermarket din zonă a ales să se relaxeze pe un spațiu verde din strada Fulgerului.

Pentru „relaxare”, polițiștii i-au întocmit un proces verbal și au amendat-o cu suma de 400 de lei.

Conform legislației în vigoare, suma plătită de contravenientă constituie venit la unitatea administrativ teritorială unde ea își are domiciliul și unde, conform propriilor afirmații, a făcut plajă de maniera menționată fără a fi sancționată.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.