fbpx
SOCIETATE

O femeie PACALITA DE HOTI ne cere sfatul. Tu ce ii recomanzi?

hotie

Am primit urmatorul mesaj la posta redactiei:

“Dl.Nicu, asa cum s-a recomandat,mi-a spus ca duce putin calc. meu DAEWOO DC acasa ca sa-l curete ca acasa are tot ce-i trebuie si s-a intors cu carcasa si un calc. vechi in care a spus ca a pus toate piesele. Cand am vrut sa folosesc celalalt calculator, am constatat ca s-au furat toate piesele.
Nu am mai gasit articolul in care spuneati ca infractorii  se dau drept angajati de la gaze, electricitate sa comentez ce am patit acolo.
Eu am avut de-a face numai cu infractori si Politia PLOIESTI nu a facut nimic ca si acum. Cum pot sa procedez sa oblig acest infractor sa aduca si sa asambleze cele 2 calculatoare?
Politia dezinteresata si comoda nu vrea sa se implice si cred ca stie si ….hotul.
Daca aveti vre-un sfat si pentru mine scrieti-mi pe gmail, ca aici pe  acest blog, nu ma prea descurc.
Daca ati stii cate patesc eu de la  tigani, un rezervist comunisto-securist,diversionist profesionist si terorist (a fost comandant de unitate militara) care a  tras in zilele asazisei revolutii? Am scris despre asta si pot face un roman de 1000 de pagini!
De pe bloguri nu sterg nici un cuvant si nu-mi este frica de tot ce patesc INCAT DACA V-ASI SPUNE, ATI ZICE CA SUNT DE BALACEANCA.
VA IMBRATISEZ, ODORICA ION:)” Contact: odorica.ion@gmail.com

Asteptam raspunsurile voastre pe Forum ( http://forum.nationalisti.ro/thread-331.html ) sau mai jos, intr-un comentariu.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.