O femeie a primit trei ani de închisoare pentru că a lovit un migrant care o hărțuia sexual

Un tribunal din Turnhout, Belgia a condamnat o femeie și fostul ei coleg de muncă la trei ani de închisoare pentru că au lovit și rănit un solicitant de azil cu un lemn, după ce a urmărit-o și a amenințat-o în mod continuu pe femeie luni întregi.

Solicitantul de azil sirian a început să o urmărească pe Patricia S., în vârstă de 55 de ani, după ce a încheiat o scurtă relație cu el în timpul primăverii 2019, transmite SCEPTR.

După ce a fost urmărită și hărțuită aproape un an de către solicitantul de azil, femeia a început să se enerveze. Printre altele, solicitantul de azil ar trimite e-mailuri amenințatoare către Patricia și ar apărea în mod regulat la domiciliul său neanunțat.

Citiți și:  „BMW-ul şi 28.000 de euro sau familia ta moare”/Mesajul unui interlop către un om de afaceri român stabilit în Belgia

Pe 3 aprilie 2019, solicitantul de azil s-a prezentat din nou la locul de reședință al Patricia. Simțindu-se amenințată, Patricia a sunat-o pe o fostă colegă pe numele lui Tom B., care a sărit repede în mașina sa și s-a îndreptat spre casa ei. În momentul în care Tom a sosit, cel care a plecat din Siria a plecat deja pe jos.

Atunci perechea a alergat după sirianul care a fugit, l-a prins și l-a lovit cu un lemn.

Inițial, procurorii i-au acuzat pe Patricia și Tom amândoi de tentativa de omor premeditat și au cerut ca amândoi să primească o pedeapsă de 6 ani de închisoare. Cu toate acestea, instanța nu a fost de acord și a hotărât că incidentul a fost o problemă de atac cu vătămare, nu de tentativă de omor.

Citiți și:  „BMW-ul şi 28.000 de euro sau familia ta moare”/Mesajul unui interlop către un om de afaceri român stabilit în Belgia

Cei doi au fost condamnați ulterior la 3 ani de închisoare.

LASA UN COMENTARIU