O femeie a fost UCISĂ de un câine în București, la doar câteva zile de la cele două incidente tragice din zona Lacul Morii

FEMEIE UCISĂ DE CAINE IN BUCURESTI

În ultima perioadă, Bucureștiul a fost zguduit de o serie de incidente violente, în care câinii au atacat oameni nevinovați. În ciuda controalelor și măsurilor de siguranță luate de autorități, aceste atacuri au continuat să se întâmple, iar ultima victimă a fost o femeie nevinovată.

Potrivit martorilor oculari, femeia a fost atacată brutal de un câine feroce, în timp ce se plimba prin cartierul său. În ciuda eforturilor depuse de medicii chemați la fața locului, femeia a decedat din cauza rănilor provocate de câine.

Aceasta este a treia victimă a atacurilor de câini în doar câteva zile, după cele două incidente tragice care au avut loc în zona Lacul Morii. Comunitatea locală și cetățenii sunt extrem de îngrijorați de aceste atacuri și cer autorităților să ia măsuri urgente pentru a proteja oamenii și a preveni astfel de incidente în viitor.

Citiți și:  ANPC a închis 38 de magazine Lidl din întreaga țară! Nereguli grave, inclusiv mâncare expirată

La data de 20.02.2023. ora 11.30, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine.

„Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare. Agresiunea canină a fost observată de doi vecini. De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile. Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii”, transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Citiți și:  De la inginer, la om al străzii: poveștile tulburătoare ale românilor care au pierdut tot – VIDEO

Potrivit aceleiași surse, cercetările sunt în curs de desfășurare, pentru stabilirea cauzei și a măsurilor ce vor fi luate ulterior. Trupul neînsuflețit al femeii urmează a fi tranportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

Vezi si – O femeie a blocat mașina firmei de ecarisaj …apoi A SMULS ușile pentru a elibera animalele

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *