O femeie a fost ARESTATĂ pentru că și-a forțat iubitul să-i MĂNÂNCE HAMSTERUL pe care îl primise drept cadou de Ziua Îndrăgostiților

Un bărbat care a ales să ofere un hamster prietenei sale de Ziua Îndrăgostiților a plătit un preț greu pentru greșeala lui: ea l-a agresat cu rozătoarul și l-a obligat să îl mănânce.

Dave Morris, în vârstă de 33 de ani, și-a invitat iubita, Angela Garrison, de 31 de ani, la reședința sa din Boca Raton, Florida, pentru a-și sărbători romantismul în această zi dedicată iubirii.

Tânărul plănuise o cină romantică de lumânare și totul părea să meargă așa cum era planificat pentru primele ore.

Dar, la un moment dat, seara, domnul Morris i-a prezentat prietenei sale un cadou destul de neobișnuit: un hamster pe nume Cupidon și îmbrăcat într-un costum minunat de heruvim.

Potrivit colegiului de cameră al domnului Morris, Jason Monroe, care a fost martor la scena, doamna Garrison a reacționat extrem de violent la cadoul nedorit.

„A apucat doar hamsterul și a început să-l bată cu el. El a căzut pe spate, surprins, așa că s-a așezat pe el și a început să încerce să împingă animalul care scârțâie în gură. ”

Domnul Monroe a încercat să-și ajute prietenul și colegul de cameră, dar nu a putut să oprească femeia infuriată, așa că a sunat în sfârșit la 911.

„Era total nebună. Ea m-a răcnit literalmente și m-a aruncat în aer cu o singură mână. Este ca și cum ar fi fost posedată, era înfricoșătoare ca naiba. ”

Ofițerii Departamentului de Poliție au ajuns în câteva minute și au reușit să o neutralizeze pe doamna Garrison și să il ajute pe iubitul ei să scoată rozatorul mort din gură.

Angela Garrison se confruntă cu un total de 17 acuzații penale, inclusiv cruzime cu animale, asalt agravat și tentativă de omor.

Dacă este găsită vinovată sub toate acuzațiile, ea se confruntă cu o pedeapsă pe viață în închisoare, precum și cu o amendă de 115.000 de dolari.

Întrucât și-a încălcat condițiile de cauțiune de două ori în trecut, doamnei Garrison i-a fost refuzată cauțiunea și va rămâne reținută până la începutul procesului său, urmând să înceapă în martie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *