O FEMEIE A FOST ARESTATĂ DUPĂ CE ȘI-A SUNAT FOSTUL IUBIT DE 77.639 DE ORI ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ

O femeie din New Mexico a fost în sfârșit arestată în această dimineață de către ofițeri ai Departamentului de Poliție Albuquerque în ceea ce ar putea fi cel mai extrem caz de urmărire înregistrată vreodată în istoria țării.

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, nu numai că a si-a sunat fostul iubit de 77 639 de ori într-o săptămână, dar i-a trimis 1937 e-mailuri, 41 229 mesaje text, 217 mesaje cântate și 647 scrisori în aceeași perioadă.

Linda Murphy, care are un istoric de comportament obsesiv-compulsiv, i-ar fi picat rău despărțirea de William Ryans, cu care a avut o relație de trei săptămâni.

Ea este acuzată că a folosit până la trei telefoane simultan pentru a-l suna la telefonul mobil, numărul de acasă și la locul de muncă, chiar făcându-l fax de 144 ori.

Femeia ar fi ingerat cantități mari de băuturi energizante și amfetamine pentru a rămâne trează și ar fi plecat nedormită timp de o săptămână, numindu-și fostul non-stop, 24 de ore pe zi.

„Clientul meu este profund ușurat că doamna Murphy este în sfârșit în spatele gratiilor”, a declarat avocatul reclamantului, J.D. James Kilroy.

„Nu a putut să doarmă, să muncească sau să se bucure de viață în niciun fel, de mai bine de o săptămână. El a avut greu de gândit clar și era aproape de depresie, a fost momentul în care hărțuirea a încetat. ”

„Acum, tot ce ne dorim este ca doamna Murphy să obțină ajutorul medical de care are nevoie și legea să o țină departe de clientul meu.”

Acuzatul este așteptat să apară mâine la curtea de stat din Albuquerque, iar cei mai mulți experți presupun că judecătorul va ordona o evaluare psihologică a femeii pentru a stabili dacă este capabila să fie judecata.

LASA UN COMENTARIU