O femeie a dat în judecată SAMSUNG pentru 1.8 MILIOANE DOLARI după ce telefonul, pus pe vibrații, i-a rămas întepenit in organul genital

O femeie dă în judecată firma Samsung pentru 1,8 milioane de dolari, după ce a necesitat asistență medicală după ce și-a introdus telefonul mobil în vagin și nu a putut să-l recupereze timp de 96 de ore.

Salma Briant, în vârstă de 39 de ani, susține că facturile medicale de la Spitalul Universității din New Mexico se ridică la 1.168.000 de dolari și că a suferit suferințe psihice severe din cauza întregului remediu.

Briant a spus că a introdus pentru prima dată telefonul mobil în vaginul său, la provocarea unei prietene, dar a realizat repede că telefonul nu va ieși.

„Am vrut să văd cum ar fi să-mi pun telefonul mobil în modul de vibrație din interiorul meu, doar pentru distracție, dar în curând s-a dovedit a fi un coșmar”, a spus judecătorului Andrew Peterson în lacrimi.

Un purtător de cuvânt al Samsung a declarat că nu vor comenta acest caz în acest moment, dar a explicat că o soluționare extrajudiciară era încă o opțiune pe masă.

Apple s-a confruntat cu un proces similar în 2014, după ce un bărbat a încercat să înghită paisprezece iPhone-uri și a ajuns în camera de urgență pentru intoxicații cu mercur.

Apple a fost în cele din urmă obligat să precizeze în mod legal că produsele lor nu sunt adecvate consumului uman, iar bărbatului i s-a acordat o sumă de bani nedezvăluită.

LASA UN COMENTARIU