O fată răpită de Gheorghe Dincă rupe tăcerea: ‘M-am trezit în casa lui şi mai era o fetiţă’

O fată în vârstă de 17 ani, răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu un an, dar care a reuşit să scape, rupe tăcerea în legătură cu ‘monstrul din Caracal’.

Tânăra l-a contactat pe bunicul Luizei Melencu, fata răpită de Dincă în luna aprilie 2019, şi i-a povestit cum Gheorghe Dincă a răpit-o de pe stradă şi a dus-o în casa lui din Caracal.

Prin intermediul Facebook Messenger, fata, care a precizat că în prezent locuieşte cu părinţii în Germania, i-a povestit bunicului Luizei Melencu tot ce i s-a întâmplat.

‘Mă cheamă Maria*, am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea’, a scris tânăra în mesajul trimis pe Facebook.

Ulterior, la fel ca şi în cazul Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, Gheorghe Dincă ar fi dus-o pe fată în casa lui din Caracal.

Citiți și:  Este răsturnare de situație în dosarul Caracal! Cine au fost complicii lui Gheorghe Dincă?

‘M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul şi mă simţeam rău, dar mai era o fată. Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi ani avea. Avea 12 ani, deci nu mi-a venit să cred…’, a mai explicat tânăra de 17 ani.

Bunicul Luizei i-a scris apoi dacă este de acord să vorbească personal cu familia lui şi să depună mărturie împotriva lui Gheorghe Dincă.

‘Am vorbit cu părinţii mei şi au spus că nu mă lasă să mă întâlnesc cu dumneavoastră, din păcate. Dar eu mai insist. Fata aia de 12 ani era de două luni în casa lui Dincă. 12 ani, vă daţi seama?’, a mai explicat fata.

Gheorghe Dincă, la un pas de trimiterea în judecată

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

În următoarele zile, procurorii DIICOT urmează să îl trimită în judecată pe Gheorghe Dincă în cazul celor două fete despre care a recunoscut că le-a răpit şi apoi ucis şi incendiat în butoiul din curte.

Dincă riscă închisoarea pe viaţă pentru moartea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, în timp ce rudele celor două fete încearcă din răsputeri să afle adevărul despre cele două fete şi speră ca ele să fi fost răpite şi apoi vândute traficanţilor de persoane.

Luiza Melencu este considerată în continuare dispărută, după ce a fost răpită pe 14 aprilie 2019 de Gheorghe Dincă, în timp ce pentru Alexandra Măceşanu medicii legişti au eliberat deja un certificat de deces.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.