O elevă LESBY a Colegiului A.I Cuza din Ploiești, sub control judiciar. Și-a bătut IUBITA cu bâta de baseball

O elevă de 18 ani a Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza din Ploiești este cercetată sub control judiciar pentru loviri și alte violențe, după ce și-a bătut crunt cea mai bună prietenă.

Incidentul s-a petrecut luna trecută într-un apartament din Ploiești, unde agresoarea locuia cu chirie. Aceasta și-a invitat prietena în locuință, apoi a atacat-o violent, folosind o bâtă și un spray lacrimogen. Țipetele victimei au alertat vecinii, care au sunat la 112, un polițist reușind să o salveze din mâinile celei care a recunoscut că vroia să o ucidă, apoi să-și pună capăt zilelor.

Inițial, eleva a fost reținută și acuzată de tentativă de omor, dar procurorul de caz i-a schimbat încadrarea în loviri și alte violențe, fiind cercetată acum sub control judiciar, potrivit ziarului Incomod.

La agresoare acasă s-au mai găsit un cuțit și saci de plastic, polițiștii presupunând că aceasta intenționa să-și omoare victima, apoi să scape de cadavru.

Citiți și:  ULTIMA ORĂ: Adolescentele care au bătut şi umilit o fată, identificate şi duse la audieri / VIDEO

Cert este că după ce a fost pusă în libertate, aceasta s-a întors la școală, colegii fiind speriați că ar putea recidiva.

UPDATE:

Eleva este fata unui preot din Urlați, care, pe fondul unor neînțelegeri cu familia, a plecat de acasă. Aceasta a devenit prietenă intimă cu o tânără mai mare cu un an, alături de care s-a și mutat în București.

Pentru o bună perioadă de timp, eleva a făcut naveta zilnic între Capitală și Ploiești, însă pe fondul unor neînțelegeri cu iubita sa a plecat de la ea din Capitală, și-a găsit un job în Ploiești și s-a mutat într-o garsonieră cu chirie.

Pentru că iubita sa i-ar fi reproșat că a părăsit-o după ce a ajutat-o în momente grele, eleva s-a răzbunat. Pe 15 februarie, și-a chemat fosta iubită în garsoniera unde locuia în Ploiești, i-a spus să se întoarcă cu spatele pentru că are o surpriză pentru ea, apoi a lovit-o cu o bâtă în cap.

Citiți și:  ULTIMA ORĂ: Adolescentele care au bătut şi umilit o fată, identificate şi duse la audieri / VIDEO

Din fericire, lovitura nu a fost una suficient de puternică încât să o ucidă, victima ripostând și urlând că este atacată. Vecinii au sunat la 112, iar Poliția a intervenit, reținând-o pe agresoare.

Aceasta a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor, însă ulterior a fost eliberată și este cercetată acum sub control judiciar pentru loviri și alte violențe, după ce și-ar fi recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Eleva a revenit la cursuri, fiind în clasa a XII-a, însă urmează un tratament anti-depresiv, nefiind agresivă cu colegii de clasă după comiterea faptei.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile