O ELEVĂ DIN ORADEA A OBȚINUT 10 PE LINIE LA BAC-UL DIN TOAMNĂ. ASEMENEA PERFORMANȚĂ NU A MAI FOST ÎNTÂLNITĂ ÎN ULTIMII 18 ANI

Performanță nemaiîntâlnită în ultimii 18 ani în România! O elevă din Oradea a obținut nota 10 la toate probele de Bacalaureat în sesiunea de toamnă.

Important de menționat este faptul că Sonia este o elevă silitoare în mod normal, care, din cauza faptului că s-a îmbolnăvit în luna iunie, nu a putut fi prezentă la examenul de Bacalaureat. Din acest motiv, tânăra a dat examenul în sesiunea a doua, din toamnă.

Tânăra este absolventa Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din oraş și acum își dorește să ajungă la Facultatea de Psihologie din Cluj-Napoca. Sonia a povestit experiența sa la Antena 1.

„La media zece să fiu sincera, nu mă așteptam. M-am aşteptat la notă mare, dar a fost o surpriză. Am aşteptat cu sufletul al gură notele, am aşteptat până la 12 şi ceva. Am încercat să-mi păstrez calmul şi răbdarea, dar oricum a fost o zi memorabilă.

Eram la mine în cameră cu şi nu am putut să spun nimic, decât nu cred şi am izbucnit în plâns.

Problemele de sănătatae m-au împiedicat, în ultima săptămână am clacat să zic aşa şi nu am reuşit să ajung. Am fost dezamăgită oarecum, dar ştiam că o să vină şi momentul meu.”, a povestit tânăra.

Sonia, mândria părinților
Și mama Soniei a fost extrem de emoționată de rezultatele fiicei ei.

„Am trezit-o dimineaţă pentru că dormeam să aflăm, deşi ştiam că o sa ia note mari. Bucurai a fost imensă. Oricum ne aşteptam, pentru că ea d emică din clasa I a avut zece. Ca mama pot să spun că este cel mai bun copil şi asta e.”, a spus mama Soniei.

În mod normal, în sesiunea de toamnă a Bacalaureatului participă absolvenţi care au picat examenul la prima încercare, motiv pentru care notele de zece sunt extrem de rare.

Momentan, Sonia se bucură de performanţă și abia aşteaptă să devină studentă la Psihologie la Cluj. Apoi vrea să revină în orașul de pe Criş ca să-şi își deschidă un cabinet de de psihologie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.