O directoare de bancă din Braşov a vrut să ucidă doi bătrâni cărora le datora bani

bvb

O directoare de bancă din Braşov a fost reţinută sub acuzaţia de dublă tentativă de omor după ce a înjunghiat, respectiv lovit cu un ciocan, un cuplu de bătrâni cărora le datora bani, informează antena3.ro.

Femeia de 35 de ani i-ar fi vizitat pe cei doi soţi, ambii de 76 de ani, pentru a pune la punct detaliile legate de restituirea datoriei.

Discuţiile ar fi degenerat până la punctul în care directoarea a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe bătrân. Directoarea de bancă ar fi luat apoi un ciocan şi a lovit-o pe bătrână în cap.

După ce femeia de 35 de ani a plecat la faţa locului, cele două victime au reuşit să sune la 112.

Cei doi au fost duşi la spital, viaţa lor fiind acum în afara oricărui pericol.

Momentan, directoarea este cercetată în stare de libertate.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

7 comentarii

 1. Naucitor!
  Nu-ti vine a crede!

 2. Ce generatii de criminali sadici ati crescut, fratilor ! Asta inseamna sa nu cresti in copil in spiritul lui Dumnezeu si al Bibliei. Creezi o societate de monstri in care viata devine mai horror decat in cele mai horror filme.

  • Cui te adresezi, draga Lily?!
   Sper ca parintilor damei, nu noua…
   Daca stam sa ne gandim BINE, astia de varsta matura au fost crescuti de astia – iesiti la pensie, no?!
   Smecheria, smenaria au invatat-o, au preluat-o de la generatiile fost comuniste, post-decembriste, actual – 'democrate'!

 3. Directoarea este manageră adică o profesionistă a capitalismului. Are tot dreptul să facă ce vrea pentru că este democraţie. Nu mai calomniaţi persoanele capitaliste postpuciste. Modelul crimei telvizate a fost însuşit de tinerii postpucişti. Nu fiţi reacţionari!

 4. IO.../gerules

  Dece nu dati numele Directoarei de Banca?ori este o lingoaica,ori o autentica navalitoare in Romania pentru a completa jaful care se practica de catre aventurierii straini de Romania.

Lasa un comentariu