O cunoscuta judecatoare face o MARTURISIRE crunta. “Iertati-ne, voi cei care va puneti sperante in noi”

Un cunoscut judecător a făcut o mărturisire mai puțin obișnuită. Totul s-a întâmplat pe pagina de socializare a acesteia. Mai exact, Adriana Stoicescu susține răspicat că îi este rușine că sunt judecător. Delațiunea și bârfa, lipsa de caracter, acestea ne sunt atributele, susține aceasta.

“Mai mult ca niciodata, imi e rusine azi ca sunt judecator… Iertati-ne, voi cei care va puneti sperante in noi. Suntem mici, meschini si penibili, a scrie pe facebook judecătoarea Adriana Stoicescu, fost președinte al Tribunalului Timiș.

Delatiunea si barfa, lipsa de caracter, acestea ne sunt atributele, se pare. Meritam dispretul vostru. Dar, inainte de a arunca in aer totul, sa va amintiti ca nu suntem toti la fel…, mai afirmă Stoicescu.

Reacția ei vine după ce au fost au apărut niște capturi foto controversate cu judecătorul Bogdan Mateescu, președinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

Luju.ro scrie că pe site-ul Slugarete.wordpress.com sunt dezvăluite – prin capturi de ecran – numeroase comentarii făcute de Bogdan Mateescu pe Facebook (mai recent) și pe mail (mai demult, când erau la modă grupurile Yahoo), în discuțiile pe care le avea cu anumiți magistrați. Discuțiile îl prezintă pe Bogdan Mateescu în timp ce se dezlănțuie la adresa unor politicieni din PSD, a foștilor PDL-iști Emil Boc și Elena Udrea, la adresa foștilor miniștri ai Justiției Cătălin Predoiu și Raluca Prună, precum și a altor figuri din sistemul judiciar.

Citiți și:  Adriana Stoicescu, Magistrat: Am scris pentru că îmi iubesc al naibii de mult țara și pentru că știu că sunt mulți cei ca mine

Reacții promte la mesajul judecătoarei
O aluzie a lui Bogdan Mateescu s-a îndreptat și împotriva președintei din 2019 a CSM, judecătoarea Lia Savonea, pe care o cataloghează drept „organul constituțional” care „trebuie să aibă alte preocupări prioritare”, dar care „stă, mă rog, prin reprezentantul său, toată ziua bună ziua în comunicări publice, care mai de care mai stufoase, cu tente percepute drept personale și cu anumite inexactități”.

Internauții au reacționat imediat la postarea judecătoarei. “Din partea mea, aveți tot respectul, stimata doamna judecător! Dumneavoastră să ne iertați pentru că suntem un popor de lași și nu știm să îi apărăm pe cei care ne ne apăra!”, a scris o persoană. O alta a susținut că are respect pentru verticalitatea și curajul de care a dat dovadă.

Citiți și:  Avocat Elena Radu: Vreți să mai existăm ca popor? E timpul să spunem: Stop! așa nu se mai poate și nu mai vrem!

Un alt român a reacțioant prompt la postarea lui Stoicescu. “Cu toții trăim unele momente de dezamăgire, însă vă rog să vă adunați puterile și să luptați. Toți cei care simt la fel trebuie să se unească. Mai mult ca oricând este nevoie de unitate și de luptă”, a spus acesta.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!