GENERAL

O crima TERIBILA a zguduit intreaga tara. Român, pus de iubita de 15 ani să-i ucidă mama! Femeia, înjunghiată de zeci de ori

roman crima grecia 1 620x387 1

Un caz șocant zguduie Atena și întreaga Grecie: O fată de 15 ani și-a pus iubitul român să îi ucidă mama. Iubitul, în vârstă de 17 ani, ar fi săvârșit crima alături de un alt prieten de-ai săi, un adolescent în vârstă de 16 ani, din Loutraki.

Cei trei adolescenți au pus la cale un plan desprins din filme – asasinarea mamei unui dintre ei. Adolescenta susține că era sătulă de abuzurile femeii și voia să își însușească suma de 10.000 de euro pe care mama ei o obținuse în urma vânzării unui autoturism.

Astfel, tânăra l-a pus iubitul ei român, în vârstă de doar 17 ani, să-i omoare mama. La crimă a participat și un alt minor, prieten de-al lor, care însă susține că doar a asistat la cumplita faptă și nu a contribuit cu nimic.

Crima care a șocat Grecia: O adolescentă îi comandă iubitului român să-i asasineze mama
La audieri, cei doi iubiți au dat tot felul de declarații contradictorii, dar într-un final au mărturisit că au fost complici la crimă, însă l-au învinovățit și pe prieten lor, din Loutraki, stațiune situată la aproximativ 80 de kilometri de Atena.

De cealaltă parte, minorul de 16 ani susține că nu este vinovat.

„Am fost în casă, ei mi-au dat drumul la ușă, am intrat, dar nu știu unde era fata când eu și iubitul ei am întrat în camera femeii. Nu eu am ucis-o, ci el”, a declarat adolescentul, în fața judecătorilor.

Însă adolescenta care a comandat crima susține că are dovezi că minorul voia cu ardoare să participe la asasinat – mesajele pe care i le-ar fi transmis pe Facebook în care o întreba când va avea loc cumplita faptă, potrivit Athens Magazine.

Cei trei suspecți aruncă vina de la unul la altul
În fața judecătorilor, aceasta și-a cerut iertare pentru uciderea propriei mame.

„Tremuram când o auzeam țipând din cealaltă cameră. Dar nu am reacționat, nu am făcut nimic. Voiam să se termine. Cel de 16 ani a ucis-o. Noi nu o puteam face. Din momentul în care i-am zis tot întreba când va avea loc (n.r. crima). A insistat să o ucidem”, a mărturisit fata, care încearcă să îl învinoțească pe minorul de 16 ani.

Avocatul apărării este de părere că adoelcenta nu înțelege prea bine gravitatea faptelor sale – „Le-a spus anchetatorilor că are regrete, deși nu sunt sigur că a realizat ce a făcut”, a declarat Spyros Demetriou.

„Credeam că asta e soluția”
„Îmi pare rău pentru ce am făcut. Dar atunci credeam că asta e soluția. Mă abuza, ne certam mereu. Nu îmi dădea bani. Reacționa foarte rău la relațiile pe care le aveam”, a explicat minora.

Cei trei se află momentan în arest iar procesul este în desfășurare.

Sursa: gandul.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.