O crima oribila zguduie Romania. Detalii terifiante

Un bărbat din Sibiu a fost reținut fiind suspectat că și-ar fi ucis un prieten în vârstă de 72 de ani. Un conflict spontan iscat pe fondul consumului de alcool ar fi fost cauza crimei. Suspectul ar fi tranșat cadavrul și l-ar fi aruncat în râul Cibin.

Un bărbat de 58 de ani din Sibiu a fost reţinut după ce şi-ar fi ucis un prieten de 72 de ani, în urma unui conflict spontan iscat pe fondul consumului de alcool, iar ulterior suspectul ar fi tranșat cadavrul şi l-ar fi aruncat în râul Cibin, relatează Agerpres .

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a informat, vineri, printr-un comunicat de presă, că victima a dispărut de la domiciliu pe 16 februarie. În consecință, polițiștii au demarat o investigație pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Acuzația a fost ulterior extinsă pentru infracțiunile de omor şi profanare de cadavre.

Prieteni de pahar, dar doar pe această lume
Procurorii arată că, în urma cercetărilor efectuate, rezultă că victima şi-a vizitat un prieten, pe bărbatul de 58 ani. În urma consumului excesiv de alcool între cei doi s-a iscat un conflict în noaptea de 16 spre 17 februarie.

Bătrânul ar fi fost lovit de către suspect cu mai multe corpuri dure și cu un cuțit. Autopsia a eviențiat decesul în urma unor hemoragii interne și externe incompatibile cu viața. A doua zi, suspectul ar fi tranșat corpul victimei în mai multe bucăți și ambalate le-ar fi aruncat în râul Cibin.

Bătrânul a fost lovit cu un cuțit și alte corpuri dure. Ulterior a fost tranșat și aruncat în Cibin
“Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuţit şi alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne şi externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuinţa sa până a doua zi când l-a tranşat în mai multe bucăţi, le-a ambalat în saci menajeri şi i-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17/18.02.2021”, arată comunicatul Parchetului.

În această săptămână, joi, suspectul a fost condus la locul unde au fost aruncate părţi din cadavru. De asemenea, vineri a fost reţinut pentru a fi prezentat Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile. Cercetările în acest caz vor continua, cel mai probabil, cu suspectul aflat în stare de reținere.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!