O CRIMA înfiorătoare cutremura Atena. Mamă ucisă cu sălbăticiei lângă soț și fetița de 11 luni

Poliția din Atena este în alertă maximă după ce o crimă de o sălbăticie înfiorătoare s-a petrecut într-unul din cartierele de lux. O tânără mamă a fost ucisă lângă bebelușul ei și soțul legat fedeleș.

Polițiștii bănuiesc că hoții care au intrat în vila familiei ar putea fi membrii unei bande din care fac parte albanezi, georgieni și romi.

Crima înfiorătoare s-a produs în Atena, în noaptea de marți, în jurul orei 4.30 dimineața. Caroline Crouch, o tânără de 20 de ani de origine engleză, a fost sugrumată cu un tricou lângă fiica ei de 11 luni și soțul său, un pilot grec, Charalambos „Babis” Anagnostopoulos. Cei care au comis oripilanta faptă sunt trei bărbați care au intrat peste ei în casă să fure. Al patrulea stătea afară, la supraveghere.

Sâmbătă, polițiștii care investighează cazul au arestat un bărbat georgian la granița bulgară.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, era suspect într-o altă spargere în care s-a folosit violența față de proprietarii casei, așa cum se petrecuse în familia Carolinei.

O sursă de poliție a declarat că analiza ADN a arătat că georgianul este una dintre cele cinci persoane care au legat un cuplu de pensionari și pe menajer lor, în timpul unei spargeri din aceeași zonă selectă din Atena, pe 7 martie.

Locuința se află la doar 20 de minute de mers cu mașina de casa în care Caroline a fost ucisă în timp ce soțul ei, pilotul de elicopter Babis a fost legat și i s-a aplicat bandă adezivă pe gură și pe ochi.

Bărbatul a fost arestat la Evros, în nord-estul Greciei, care este principala cale spre Bulgaria, a informat reporterul ziarului local Vima.

Suspectul, care călătorea cu mașina, a fost reținut în urma unei razii de rutină a poliției. Atunci când i se verifica identitatea, polițiștii au descoperit că bărbatul călătorea cu un pașaport fals. A fost arestat și dus la secția de poliție locală.

Anchetatorii greci urmează să stabilească, pe bază de probe, dacă georgianul a făcut parte din grupul care a ucis-o pe Carolina.

Ce s-a petrecut în noaptea crimei este înfiorător
În noaptea tragediei, trei spărgători au pătruns în casa Carolinei și a soțului Charalambos „Babis” Anagnostopoulos dintr-un cartier din Atena. Al patrulea individ a rămas de pază, ca să anunțe dacă apare în zonă poliția sau vreun vecin.

Anchetatorii spun că atacul de marți a început în jurul orei 4.30, când banda s-a apropiat de casa cuplului și a spart o cameră video de securitate, montată în afară.

Hoții au pătruns printr-o fereastră de la subsol și au urcat în interiorul proprietății. La parter, au găsit câinele familiei, un husky. Poliția spune că animalul a fost sugrumat cu propria sa lesă. Apoi, criminalul l-a spânzurat de o bară a scării interioare.

Bărbații au urcat la etaj unde, într-un dormitor la mansardă, cuplul dormea ​​lângă fetița lor de 11 luni.

L-au atacat mai întâi pe Babis. L-au legat de un picior al patului și i-au acoperit gura și ochii cu bandă adezivă. N-au fost prea atenți și un pic dintr-un ochi nu a fost complet acoperit de banda adezivă. Pe Carolina au legat-o tot de pat, cu un tricou. Tinerii, sculați din somn, n-au fost capabili să reacționeze, deși Babis era un bărbat puternic, iar Carolina era inițiată în arte marțiale.

Bandiții i-au pus fetiței pistolul la tâmplă
Pilotul a povestit ulterior că a fost trezit și și-a văzut fetița cu pistolul la tâmplă. I-a implorat pe spărgători să nu-i rănească familia că le va da tot ce vor.

El le-a spus polițiștilor că atacatorii, mascați și înarmați, i-au legat înainte de a cere „unde sunt banii?” într-o greacă stricată.

Avea, într-adevăr, o cantitate mare de bani acasă, deoarece cumpăraseră recent un teren și aveau nevoie să plătească constructorilor care lucrau pentru ei. Le-a dezvăluit bandiților unde ținea banii – într-o cutie Monopoly – pentru a-i cruța pe cei dragi de orice tortură.

Dar hoții au cerut mai mulți bani și bijuterii, și au îndreptat o armă spre capul fiicei sale. Caroline a început să țipe să-i lase copilul, potrivit presei elene. Atunci probabil că au sufocat-o, îndesându-i un tricou în gură.

”Am țipat să nu fim răniți. Bebelușul plângea, soția mea plângea și cineva sau unii oameni căutau prin casă pentru a găsi mai mulți bani și bijuterii. Dintr-o dată au părăsit camera și nu am mai putut auzi vocea soției mele”, a spus soțul polițiștilor, conform presei din Grecia și Marea Britanie.

Banda a plecat din casă cu suma de 35.000 de lire, în bani și bijuterii.

Scena terifiantă la care au asistat polițiștii
Pilotul Babis a reușit să dea alarma folosindu-și nasul pentru a-și deschide telefonul și a apela numărul de urgență al poliției și apoi pe cel mai recent număr format, al unei vecine. Deși femeia nu a înțeles decât țipetele lui Babis și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat și a acționat.

Totul a fost șocant la momentul descinderii până și pentru polițiștii care au văzut multe în viața lor profesională.

Purtătorul de cuvânt al Poliției, George Kalliakmanis, citat de presa greacă, a declarat: „De îndată ce poliția a intrat în cameră, au văzut fata, pe Carolina. Era palidă și picioarele ei erau albe, drept urmare și-au dat seama că era moartă. Soțul nefericitei fete a fost încătușat, cu bandă izolatoare pe gură și ochi. În unele momente, se crede că a suferit de lipsa de oxigen și și-a pierdut cunoștința”. În urma leșinului său, atacatorii l-au crezut și pe el mort.

Un ofițer de poliție a spus că lângă Carolina se afla fiica ei de 11 luni care plângea și „își lovea mama cu mânuțele și încerca să o trezească”.

Ultimele declarații ale soțului rămas văduv
Soțul Carolinei a declarat polițiștilor că spărgătorii aveau un Colt de argint și un pistol negru.

Poliția a spus că armele erau neobișnuite de găsit în Grecia și cred că urmărirea lor ar putea fi vitală în identificarea ucigașilor Carolinei. De asemenea, descrierea ucigașului ei îi va ajuta foarte mult, deoarece Babis i-a zărit chipul.

Criminalul purta o mască pentru gură ca a motocicliștilor pentru a-și ascunde fața. Dar aceasta a alunecat în timp ce se lupta cu mămica de 20 de ani, care încerca să-și apere bebelușul. Babis l-a descris pe asasin ca fiind înalt, cu pielea închisă la culoare, supraponderal și sub 30 de ani.

Azi, i se vor arăta un set de fotografii cu chipurile unor bărbați care fac parte dintr-un grup de crimă organizată format din albanezi, romi și alte naționalități, grup pe care îl bănuiesc că sunt răspunzători de mai multe spargeri și de uciderea Carolinei.

„Credem că ucigașul s-a simțit obligat să o ucidă pe Caroline pentru că îi văzuse fața și l-ar fi identificat la poliție. Dar l-au cruțat pe soț, pe Babis pentru că credeau că este inconștient și că nu-i poate vedea.”

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!