O CRIMĂ comisă de 3 TIGANI din România a scos italienii în stradă! MANIFESTAȚIILE împotriva imigranților iau amploare

Crima comisă de cei trei tigani în Italia, a generat manifestații stradale.

Orașul Terni a explodat de manifestații contra imigranților, după ce s-a aflat de fapta celor trei tigani din Romania, care au ucis un italian în vârstă de 91 de ani și au imobilizat-o pe soția acestuia, de 85 de ani. Făptașii de etnie au fost arestați de carabinierii din Terni, imediat după ce au săvârșit jaful.

Victima, Giulio Moracci a avut parte de o moarte cruntă, a fost legat cu un căluș la gură și sufocat între cearceafuri, potrivit gazetaromânească.com. Soția acestuia, Fioranna Fineschi a fost imobilizată cu brutalitate, după care hoții au acționat liniștiți, căutând bani și bijuterii.

Trei tigani recidiviști

Infractorii nu sunt la prima abatere, au multe antecedente penale și au avut o strategie bine pusă la punct, înainte de a ataca. Unul dintre ei a sunat la interfon și a vorbit bătrânei, în limba italiană, că are să-i înmâneze o telegramă. Convinsă de serviciul hoțului, femeia i-a deschis, timp în care a fost atacată violent, fără a putea să ceară ajutor de la vecini. Carabinierii i-au arestat imediat.

Citiți și:  Neo-marxiștii buzoieni promovează integrarea migranților în timp ce românii n-au de muncă

Daniel Buzdugan, a fost surprins în timp ce aștepta în mașină pe cei doi infractori, pe Gheorghe Buzdugan, nepotul său și Cătălin Elvis Epure, amândoi cu vârsta de 20 de ani.

Cei trei tigani cunoșteau situația celor doi bătrâni, erau informați că în acea zi sunt singuri, îngrijitorul filipinez și fiul cuplului lipseau, erau departe de casă. Organele de poliție nu exclud posibilitatea de complicitate a unui vecin, care locuia aproape de victime, oferind hoților informații precise.

Manifestații în stradă

Duminică, 3 mai la Terni, s-au organizat două manifestații împotriva imigranților, mișcarea Socialismo patriottico și Lega Nord. Motto-ul organizațiilor a fost: Un marș pentru apărarea poporului italian, într-un context social unde piața muncii este asaltată de valul necontrolat de imigranți, degenerând în conflicte etnice și sociale. Manifestațiile au avut și un alt scop, acela de a face auzită dezaprobarea față de infracțiunile comise de bandiții ce pun în pericol siguranța cetățenilor italieni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

6 comentarii

  1. "piața muncii este asaltată de valul necontrolat de imigranți", astia nu erau interesati de piata muncii si ca in democratie pentru trei recidivisti se tinde spre eliminarea celor care au nevoie un loc de munca, cit despre acest fel de recidivisti ei vor continua sa existe.

  2. e clar ca am semnat si petitia de atribuirea termenului de tigan acestor etnii. Problema rezolva prea putin. Desi un termen acordat si poate si inscrierea acestei specificari pe actele de identitate a lor. Dar nu reolva discriminarea italienilor fata de romani. pretextul cu tiganii este valid azi si le inlesnesc dispretul fata de toti romanii intrucit asa cum mi s-a specificat de un judecator italian si de un avocat italian ei nu au un sablon cu care sa identifice un tigan de un roman. Voi aveti?? adica o modalitate care ar invata italienii sa faca diferenta chiar si fizic somatic a unui tigan si a unui roman? Lume ginditi-va ca sint miscari politice finantate de politica iar vremurile de criza se vor lega mereu de cel nevoios. dispretuiesc tiganii da .. dar nici cu italineii nu mi-e rusine.. .pt crimele facute la badante si alte femei romance de aici cine a mai iesti in strada?? aud?? aud?? crimele comise de italieni in Romania cine a mai mobilizat populatia in strada?? aud??? aud??… . tiganii exiliati la originile lor dar Italia acuzata de discriminare subtila ascunsa !!

  3. "Oricine" ai fi, ai dreptate!Nu exista nici un sablon pentru identificare.Pentru ei romanii sunt toti tigani si toti infractorii sunt romani.Pacat de oamenii cinstiti care isi omoara sanatatea muncind pentru ei si curatindu-le rahatul.Sunt pusi in sclavie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.