O CRIMĂ comisă de 3 TIGANI din România a scos italienii în stradă! MANIFESTAȚIILE împotriva imigranților iau amploare

Crima comisă de cei trei tigani în Italia, a generat manifestații stradale.

Orașul Terni a explodat de manifestații contra imigranților, după ce s-a aflat de fapta celor trei tigani din Romania, care au ucis un italian în vârstă de 91 de ani și au imobilizat-o pe soția acestuia, de 85 de ani. Făptașii de etnie au fost arestați de carabinierii din Terni, imediat după ce au săvârșit jaful.

Victima, Giulio Moracci a avut parte de o moarte cruntă, a fost legat cu un căluș la gură și sufocat între cearceafuri, potrivit gazetaromânească.com. Soția acestuia, Fioranna Fineschi a fost imobilizată cu brutalitate, după care hoții au acționat liniștiți, căutând bani și bijuterii.

Trei tigani recidiviști

Citiți și:  Italia, REVOLTATA de CRIMA ABOMINABILA a unui roman. Matteo Salvini, interventie DURA

Infractorii nu sunt la prima abatere, au multe antecedente penale și au avut o strategie bine pusă la punct, înainte de a ataca. Unul dintre ei a sunat la interfon și a vorbit bătrânei, în limba italiană, că are să-i înmâneze o telegramă. Convinsă de serviciul hoțului, femeia i-a deschis, timp în care a fost atacată violent, fără a putea să ceară ajutor de la vecini. Carabinierii i-au arestat imediat.

Daniel Buzdugan, a fost surprins în timp ce aștepta în mașină pe cei doi infractori, pe Gheorghe Buzdugan, nepotul său și Cătălin Elvis Epure, amândoi cu vârsta de 20 de ani.

Cei trei tigani cunoșteau situația celor doi bătrâni, erau informați că în acea zi sunt singuri, îngrijitorul filipinez și fiul cuplului lipseau, erau departe de casă. Organele de poliție nu exclud posibilitatea de complicitate a unui vecin, care locuia aproape de victime, oferind hoților informații precise.

Citiți și:  Iohannis și epoca sa de (h)AUR(r)

Manifestații în stradă

Duminică, 3 mai la Terni, s-au organizat două manifestații împotriva imigranților, mișcarea Socialismo patriottico și Lega Nord. Motto-ul organizațiilor a fost: Un marș pentru apărarea poporului italian, într-un context social unde piața muncii este asaltată de valul necontrolat de imigranți, degenerând în conflicte etnice și sociale. Manifestațiile au avut și un alt scop, acela de a face auzită dezaprobarea față de infracțiunile comise de bandiții ce pun în pericol siguranța cetățenilor italieni.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU