SOCIETATE

O companie de recrutare românească vrea să aducă 12.500 de angajați din Tanzania pe piața muncii locală

Compania de recrutare își propune să plaseze pe piața locală, anual, peste 12.500 de angajați străini, relatează RomâniaTV.

184483.jpg 888x467 1

Nevoia de angajați calificați și necalificați este tot mai mare pe piața muncii din România și de aceea compania Citadela SRBC Group își propune să aducă forță de muncă provenită din Tanzania.

Compania de recrutare își propune să plaseze pe piața locală, anual, peste 12.500 de angajați străini, relatează RomâniaTV.

„Alegerea Tanzaniei ca principală țară de unde vom importa forța de muncă are la bază mai multe aspecte importante. În primul rând discutăm de o piață unde masa de potențiali angajați din care putem selecta este extrem de largă, ajungând la circa 40 de milioane de persoane cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani.

În plus, tanzanienii au aceeași religie ca și românii, aspect care va avea un impact major în adaptarea lor pe plan local. De asemenea, engleza este o limbă răspândită în Tanzania, aspect care contează în interacțiunea cu angajatorul român”, spune Tudor Nistor, managing partener al Citadela SRBC Group, potrivit zf.ro.

Compania de recrutare își propune ca circa 30% dintre angajații aduși din Tanzania să fie plasați în companii de industrie ușoară (producători de mobiler, textile etc).

Totodată, o altă pondere importantă este cea a lucrătorilor în construcții, de 20%, cât și cea a angajaților din HoReCa, de 20%. Restul de 30% vor fi plasați în special în industria agricolă sau cea de creștere a animalelor.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.