“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

O comediantă, care îi ironiza pe nevaccinați, s-a prăbușit la un spectacol de stand-up, chiar după ce și-a terminat gluma. „Sunt triplu vaccinată și Iisus mă iubește cel mai mult”, a fost ultima replică înainte să cadă

172557

Comedianta Heather McDonald, care îi ironiza la spectacolele de stand-up pe nevaccinați, a căzut la pământ în timpul unui spectacol, transmite Daily Mail.

McDonald abia își spusese a doua glumă a serii înainte de a cădea pe podea și de a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Comedianta în vârstă de 51 de ani a împărtășit actualizări cu fanii ei pe Instagram în urma incidentului, care a fost raportat inițial de TMZ.

Cea de-a doua glumă a lui McDonald din spectacol a fost despre nevaccinați, ironizându-i astfel:

„Sunt vaccinată, dublu vaccinată, triplu vaccinată… și vaccinată împotriva gripei…și nu am luat COVID și Iisus mă iubește cel mai mult”

În urma rostirii replicii, Heather s-a prăbușit pe podea și s-a lovit la cap.

Publicul și-a dat seama că acțiunea nu făcea parte din numărul ei, astfel că, spectatorii au sunat la serviciul de ambulanță.

Apelul la 911 cu privire la incident a inclus menționarea unei potențiale convulsii, iar o ambulanță a fost trimisă la sala spectacolului.

McDonald a refuzat ambulanța și, în schimb, a rugat-o pe cumnata ei, care era prezentă la spectacol, să o ducă la un spital local.

Ea a declarat pentru mass-media că a avut o senzație de amețeală chiar înainte de prăbușire și că nu a mai avut niciodată în trecut o astfel de senzație în timpul unui spectacol.

Comedianta a mai menționat că, deși a fost supusă unei tomografii computerizate și a fost supusă altor teste de diagnosticare, cadrele medicale nu au reușit să indice cauza incidentului.

McDonald a exprimat că o durea capul și că se simțea obosită, dar că în rest se simțea bine.

De asemenea, ea a declarat că nu era fericită că a trebuit să își încheie show-ul într-un mod atât de abrupt.

Comedianta a ținut să remarce faptul că a fost vaccinată împotriva COVID-19 și că nu a suferit în trecut de vreo boală. Video de după lovitură, la TMZ. Foto:

53846951 10482575 image m 2 1644165268999

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.