O celebritate a televiziunii, internata de urgență după ce s-a infectat cu COVID-19

Legenda radioului și televiziunii, Larry King, în vârstă de 87 de ani, se află la spital după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. Anunțul a venit în cursul zilei de sâmbătă, iar starea sa de sănătate nu este cunoscută deocamdată.

În vârstă de 87 de ani, Larry King se luptă în prezent cu coronavirusul în spital, iar soția sa, Shawn și cei doi fii, Chance și Cannon, nu pot să-l viziteze din cauza protocoalelor în vigoare privind COVID-19. Dar se pare că medicii și asistentele medicale de la spital facilitează comunicarea între King și cei dragi. Starea sa exactă de sănătate nu este cunoscută deocamdată.

Acesta a fost internat la un spital din Los Angeles, potrivit lui Roger Friedman de la Showbiz 411.

King a avut în trecut mai multe antecedente și probleme de sănătate. Acesta a suferit un infarct, cancer de prostată și plămâni și diabet de tip doi, iar cel mai recent a suferit un accident vascular cerebral.

King și soția sa sunt încă căsătoriți legal și se spune că sunt în relații bune, în ciuda faptului că erau în proces de divorț.

În august 2019, Larry a cerut divorțul de soția sa, Shawn la doar cinci luni după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Binecunoscut pentru emisiunea „The Larry King Show”

Lawrence Harvey „Larry” King este un moderator american de radio și televiziune. El este recunoscut în Statele Unite ale Americii ca fiind unul dintre cei mai mari intervievatori. A câștigat un Premiu Emmy, două Peabody Award și zece Cable ACE Award.

King a început cariera de jurnalist local în Florida și intervievator la radio în anii 1950 și 1960 și a câștigat importanță începând din 1978 ca gazdă a emisiunii The Larry King Show.

Din 1987, emisiunea de talk-show se mută la postul CNN și continuă activitatea din studiourile de la Los Angeles, New York și Washington, D.C.

În data de 16 decembrie 2010, postul CNN a anunțat finalul emisiunii sale de 30 de ani, după ce moderatorul a constatat că nu mai este la fel de sănătos ca altă dată. Cu toate acestea, el a declarat că va rămâne la CNN pentru a găzdui evenimente speciale ocazionale.

Spectacolul s-a încheiat cu ultimele sale gânduri și o mulțumire adresată publicului său pentru că l-au urmărit și l-au susținut de-a lungul anilor. Cuvintele finale ale lui Larry King din emisiune au fost: „Eu … eu, nu știu ce să vă spun, decât să vă mulțumesc vouă, publicul meu, vă mulțumesc. Și în loc de la revedere, vă zic pe curând”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *