O celebră jurnalistă a pus tunurile pe Dragnea. „Mă, nesimțitule”. Mesajul a devenit viral

După ce șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarant că drumurile din România sunt aglomerate din cauza faptului că economia a crescut foarte mult în ultimii doi ani, jurnalista Paula Rusu a lansat un atac devastator la adresa acestuia.

Redăm mesajul Paulei Rusu

Postarea a devenit rapid virală, fiind distribuită de sute de internauți.

„ Nesimțirea lui Dragnea

Nesimțitule, sunt aglomerate fiindcă nici PSD, nici celelalte partide care au fost la guvernare nu au construit în 30 de ani decât 300 de km de autostrada. 10 km pe an, ticălosule.

Penalule, sunt aglomerate fiindcă nu v-a interesat decât să cumpărați voturi, nu să construiți infrastructură. Acum 10 ani făceam de la Bucureșți la Tg. Mureș 5-6 ore, acum depășesc 8. Atât să fi explodat economia?

Ticălosule, sunt aglomerate fiindcă nu avem alternativă, trenurile sar de pe sine. CFR își bate joc de călători, au băgat niște vagoane pt. skiuri și biciclete (cineva deștept), dar un prost le-a scos. Se circulă pe sute de km cu limitare de viteză 30-50 km/h că să nu ajungă în râpă. Și ne înghesuim grămadă, o țară de rămași acasă, pe șoselele cu două benzi faucute acum 70-80 de ani.

Citiți și:  Bomba politică a anului. Dragnea va da o LOVITURA incredibila

Hoț de fonduri destinate îngrijirii copiiilor, ați tăiat de la infrastructură, Brașovul așteaptă un aeroport de 30 de ani.

Blestematule, ți-ai însușit Belina, dar pentru transportul pe Dunăre n-ai făcut nimic nici când ai manarit insula, nici când ai fost ministrul Dezvoltării. Porturile de pe malul românesc sunt o ruină, de ne uităm cu rușine la bulgari.

Intrigantule, singurul „proiect de țară” pe care l-ai promovat a fost războiul tău personal că să scapi de dosarele de hoț; un război în care ai mocirlit România.

Sămădău de slugi, n-ai făcut nimic pentru portul Constanța, cea mai mare poartă de acces a mărfurilor în România.

Citiți și:  S-a aflat! INFORMATIA momentului despre Liviu Dragnea! Cand va ieși din închisoare

Putea fi egalul Rotterdamului, ai fi putut să-ți propui să faci coridorul paneuropean construind autostrada Oradea-Constată.

Dar nu, de ce să faci autostrada în Ardeal unde te urăsc din suflet până și oamenii tăi de partid, tu, sultan de mucava, promiți drum expres Piteșți-Târgoviște, nu ți-ar fi rușine.

Dragi olteni, care-i votați pe cei din PSD, și pe voi va duce Dragnea la sapă de lemn, că pe toată România.

*demult nu m-a mai enervat ceva mai rău decât declarația asta. Am ajuns să urăsc să fac drumul spre părinți, în Ardeal din cauza aglomerației tot mai mari în ultimii 11 ani”, a scris Paula Rusu pe contul său de Facebook.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile