O buzoiancă a fost sancționată că în declarația pe proprie răspundere a trecut data nașterii cu 15 ani mai puțin

A încercat să fie „cochetă„ … acum face chetă!

O buzoiancă ieșită la cumpărături în Carrefour a fost legitimată de oamenii legii și sancționată, pentru că își trecuse la data nașterii 15 ani mai puțin.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, își trecuse 28 în declarație, sperând că nu se va prinde nici dracu, de parcă nu vedea toată lumea că e îmbrăcată ca o babă. Ba mai mult, își facuse iubit un tanar de 33 de ani.

Milițianul Emiluț care a depistat-o a fost felicitat și a primit o șhaorma din partea sindicatului hingherilor homosexuali.

Acesta spune că i-a văzut de la distanță ridurile din jurul ochilor și a vrut mai multe detalii, așa că a oprit-o.

Citiți și:  Adapostul Urbis Serv - ÎNCHIS - după ce HINGHERII s-au filmat facând SEX într-un REZERVOR plin cu CREMĂ VAGINALĂ

”Imediat ce am constatat că minte am cerut întâriri la serviciul de ecarisaj. Au venit două echipaje ce apartin Urbis Serv, împreună cu care am procedat la luarea ridoasei la mișto, cum e și firesc”, declară Emiluț.

Hingherii si milițienii afirmă că vor extinde controalele în toată țara, pentru că probabil că mai sunt și altele care mint în declarație. Propunerea este ca femeile care mint în legătură cu vârsta să facă închisoare, exact numărul de ani pe care i-au declarat în minus.

Acest articol este un pamflet.

32 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU