O bătână de 83 de ani este ACUZATĂ că și-a ANTRENAT cele 65 de PISICI SĂ FURE OBIECTE DE VALOARE de la vecini

Ohio, SUA – O femeie de 83 de ani a fost arestată în această dimineață și acuzată că a antrenat zeci de pisici pentru a fura bijuterii și alte obiecte de valoare de la vecinii săi.

Departamentul de Poliție Columbus, Ohio a deschis o anchetă asupra lui Ruth Gregson și a celor 65 de pisici în octombrie, după ce mai mulți vecini au raportat obiecte mici furate din casele lor.

Câteva victime au raportat că au fost vizitate de pisicile doamnei Gregson înainte de a observa dispariția mai multor obiecte strălucitoare, cum ar fi tacâmuri valoroase și bijuterii.

În ciuda scepticismului lor, anchetatorii au început o operațiune de supraveghere și au fost uimiți de ceea ce au descoperit.

Potrivit șefului Poliției Columbus, Kim Jacobs, zeci de pisici veneau și mergeau constant, aducând acasă „orice strălucea”.

„Era ca Fagin în Oliver Twist, dar folosea pisici ca hoți în loc de copii. În mai puțin de trei ore de supraveghere, detectivii au văzut pisicile să aducă acasă mai mult de o sută de obiecte. ”

După ce au căutat în casa doamnei Gregson, anchetatorii au găsit bijuterii și metale prețioase în valoare de 650.000 de dolari printre grămăjoare de băuturi strălucitoare fără valoare.

Un total de 65 de pisici adulte și 17 pisoi au fost găsite pe site și încredințate societății umane Columbus.

Șeful Jacobs spune că femeia în vârstă a mărturisit că își antrenează pisicile pentru a fura, spunând că felinele trebuie să „își câștige mesele”.

„Ea ar hrăni animalele numai dacă ar aduce acasă obiecte de valoare, astfel încât animalele trebuiau să fure în fiecare zi pentru a supraviețui. Majoritatea au fost subnutriți în mod voluntar, astfel încât să câștige cu ușurință milă de vecini și să li se permită în casele lor. ”

Potrivit Poliției Columbus, animalele doamnei Gregson ar fi putut să fure din peste 5.000 de case și apartamente din zonă, iar anchetatorii invită posibile victime să le contacteze.

În 2009, o supraveghere care a prins o maimuță a furat plante în valoare de sute de dolari dintr-o pepinieră din Texas.

La vremea respectivă, polițiștii și proprietarii de magazine au emis ipoteza că maimuța fusese instruită să ia plantele și să le predea un gard unui complice uman în așteptare.

În 2013, un tribunal din Chicago a condamnat un bărbat la cinci ani de închisoare pentru formarea dihorilor pentru a fura telefoanele mobile de la oameni pe stradă și în autobuzele publice.

LASA UN COMENTARIU