O babă a locuit în propria casă cu peste 800 de şobolani, fără să considere asta o problemă!

O femeie a locuit cu cel puţin 800 de şobolani într-o casă din landul german Renania-Palatinat (sud-vest), relatează marţi dpa, anunță Agerpres.

Săptămâna trecută, poliţia animalelor din land a eliberat 400 de şobolani din casa situată lângă oraşul Altenkirchen.

În timpul unei noi acţiuni, marţi, autorităţile, susţinute de voluntari de la protecţia animalelor, au salvat încă cel puţin 400 de animale, fiind probabilă o nouă operaţiune pentru eliberarea celorlalte.

Un purtător de cuvânt al districtului a spus că autorităţile au aflat de acest caz ca urmare a plângerilor depuse de vecini care reclamau mirosul neplăcut. Autorităţile au în vedere ipoteza ca femeia să sufere de Tulburare de tezaurizare compulsivă

Citiți și:  ULTIMA ORĂ / Femeie ucisă de câini lângă Lacul Morii din Capitală. Anul trecut, ea fusese atacată de câini în aceeași zonă

Purtătorul de cuvânt a declarat că autorităţile au în vedere ipoteza ca femeia să sufere de Tulburare de tezaurizare compulsivă (DSM-5), hoarding.

Aparent femeia credea că situaţia se află sub control şi nu realiza faptul că era depăşită de problemă. Anchetatorii analizează posibilitatea punerii ei sub acuzare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *