O asistentă medicală a murit „la 48 de ore” după ce a fost vaccinată

O femeie în vârstă de 39 de ani din Ohio, fără comorbidități cunoscute, a murit în mod subit, la 48 de ore de la primirea unui vaccin COVID-19, care ar fi fost solicitat de angajatorul ei, potrivit LifeSiteNews.

Janet L. Moore, asistentă medicală la Admirals Pointe Nursing Home (APNH) din Huron, a fost găsită fără suflare, în mașina ei, în fața complexului de apartamente, pe 31 decembrie în jurul orei 20:00, a declarat fratele său Jacob Gregory pentru LifeSiteNews.

„A venit acasă de la serviciu și imediat ce a intrat cu mașina în parcare a murit”, a spus el. „Potrivit vecinilor, nu s-a simțit bine imediat după vaccin și, de atunci, de când s-a simțit greață de la vaccin, ar fi avut și migrenele, iar după 48 de ore a murit”.
Întrebat dacă știa marca vaccinului, Gregory a spus: „Ar fi fost de la Pfizer, dar nu sunt absolut sigur în acest sens”.
El a menționat că sora sa, mamă a doi fii, a fost obligată să primească acest vaccin datorită angajării sale într-un cămin de bătrâni. „Da, era un vaccin obligatoriu pe care trebuia să-l ia pentru slujba ei”, a spus el.

Citiți și:  OAMENI DE ȘTIINȚĂ DIN ISRAEL SUSȚIN CĂ VACCINĂRILE AU CAUZAT MAI MULTE DECESE DECÂT AR FI PROVOCAT CORONAVIRUSUL ÎN ACEEAȘI PERIOADĂ DE TIMP

Estimările Asociației Americane de Sănătate sugerează că aproximativ 50 la sută din personalul de îngrijire refuză injecțiile.

687 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU