O asistentă medicală a murit „la 48 de ore” după ce a fost vaccinată

O femeie în vârstă de 39 de ani din Ohio, fără comorbidități cunoscute, a murit în mod subit, la 48 de ore de la primirea unui vaccin COVID-19, care ar fi fost solicitat de angajatorul ei, potrivit LifeSiteNews.

Janet L. Moore, asistentă medicală la Admirals Pointe Nursing Home (APNH) din Huron, a fost găsită fără suflare, în mașina ei, în fața complexului de apartamente, pe 31 decembrie în jurul orei 20:00, a declarat fratele său Jacob Gregory pentru LifeSiteNews.

„A venit acasă de la serviciu și imediat ce a intrat cu mașina în parcare a murit”, a spus el. „Potrivit vecinilor, nu s-a simțit bine imediat după vaccin și, de atunci, de când s-a simțit greață de la vaccin, ar fi avut și migrenele, iar după 48 de ore a murit”.
Întrebat dacă știa marca vaccinului, Gregory a spus: „Ar fi fost de la Pfizer, dar nu sunt absolut sigur în acest sens”.
El a menționat că sora sa, mamă a doi fii, a fost obligată să primească acest vaccin datorită angajării sale într-un cămin de bătrâni. „Da, era un vaccin obligatoriu pe care trebuia să-l ia pentru slujba ei”, a spus el.

Citiți și:  Coronascepticul, acest infractor periculos

Estimările Asociației Americane de Sănătate sugerează că aproximativ 50 la sută din personalul de îngrijire refuză injecțiile.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU