O ARMATĂ de funcționari de la ANP și Ministerul Justiției AU DESCINS la Rahova: Verifică cine a dat UNDĂ VERDE interviului cu Liviu Dragnea


Interviul luat de Anca Alexandrescu fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a provocat un adevărat scandal. Toată lumea s-a întrebat cum de a putut fosta consilieră a lui Dragnea să stea de vorbă, zeci de minute, prin Skype, cu fostul președintel al Camerei Deputaților.

Deși Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis că nu a aprobat nici un interviu, dar că a permis fostului lider PSD să vorbească online cu apropiații, așa cum prevede legea, la penitenciarul Rahova a început o anchetă de proporții.

STIRIPESURSE.RO a aflat că, joi seară, după apariția la TV a interviului, o ‘armată’ de funcționari de la ANP și Ministerul justiției au descins la pușcăria de la marginea Capitalei pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. Cine a dat aprobarea, dacă s-a respectat legea și dacă există hârtii doveditoare în acest sen.

Aproape 20 de persoane, printre care șeful Direcției Inspecție Penitenciară, șeful Direcției de combatere și prevenire a terorismului și șeful Direcției siguranță și regim penitenciar, sunt acum la Penitenciarul Rahova pentru a afla răspunsuri, după ce interviul cu Liviu Dragnea a provocat un adevărat scandal.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. veres nicolae

    CE DRAMA SA INTIMPLAT UN JURNALIST PROFESIONIST,SIA FACUT TREABA A LUAT UN INTERVI DE LA UN DETINUT POLITIC LA ORDINUL LUI IOHANNIS PENTRU NISTE ANGAJARI A DOUA DOAMNE LA O CASA DE COPII ASTAI MARE DRAMA EL NU A VINDUT COPII,NU FURASE 6 CASE NA RETROCEDAT UN CENTRU UNUI SIMBOL AL ROMINIEI UNOR FORUM GERMANI NAZISTI CATE AU FOST SCOASE INAFARA LEGI,NU CONSUMA DIN BANI POPORULUI IN FIECARE SFIRSIT DE SAPTAMINA MIILIOANE DE LEI AU ALAIUL DE VREO 30 PERSOABE RUTA BUCURESTI-SIBIU ASTA INSEAMNA HOTIIE LA VEDERE,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *