O angajata a unui muzeu a furat ouă de dinozaur vechi de 65 de milioane de ani ascunzandu-le în zonele intime

O angajata de la Muzeul Național de Istorie Naturală din Washington DC a fost arestata săptămâna aceasta în timp ce încerca să fure o duzină de ouă de Tyrannosaurus.

Latifa B. Williams, în vârstă de 36 de ani, a fost prinsa de camera de supraveghere de către personalul de securitate, în timp ce a procedat la introducerea ouălor dinozaur în vârstă de 65 de milioane de ani în interiorul vaginului ei.

Williams a introdus cu succes douăsprezece ouă în interiorul cavităților corpului înainte de a fi arestat minute mai târziu, fiecare ou cântărind în medie între 5 și 12 kilograme și aparținând speciei Tyrannosaurus Rex.

„Suspecta a folosit lubrifiant pentru a introduce o duzină de ouă Tyrannosaurus în interiorul cavităților sale vaginale și anale înainte de a fi prinsa”, a declarat reporterul șerifului adjunct Alan Johnson, în timpul unei conferințe de presă.”

„Suspecta a fost adusa la Washington Hospital Center după arestarea ei, unde medicii au preluat ouăle din corpul ei în timpul unui proces de 6 ore”, a explicat șeriful adjunct Alan Johnson.”

Fosta angajata este posibil și în spatele unei serii de furturi de ou dinozaur care au avut loc în ultimele 24 de luni la Muzeul Național de Istorie Naturală.

„Unul dintre cele mai mari ouă de dinozaur, cel al Titanosaurului, care a măsurat 60 cm lungime, 8 cm (20 cm) în diametru și cântărea 32,6 kilograme, a dispărut în mod misterios în urmă cu câteva luni”, a mai adăugat managerul Smithsonian, Jessica White. .”

Aparent, Williams a povestit unei foste colaborătoare despre intențiile sale de a fura ouăle dinozaurului și de a le face să eclozeze folosind un cuptor cu microunde și, ulterior, plănuia să vândă dinozaurii bebelușilor pe eBay.

În 2013, un fost angajat la Muzeul Național de Istorie Naturală a fost arestat după ce a introdus dintele de 120 de centimetri (120 cm) de tigru dințat cu sabre în interiorul cavității sale anal, înainte de a fi arestat și trimis la spital după suferință de la sângerare internă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *