Andreea Balan, in fruntea paradei GAY:„Vă iubesc şi vom lupta împreună pentru iubire, nu sunteţi singuri pe acest drum“

ba1

Andreea Bălan, a participat la Marşul Diversităţii, în cadrul căruia a luat cuvântul pentru a-şi declara susţinerea faţă de comunitatea homosexualilor.

Panarama a publicat un mesaj în care preciza că oamenii nu ar trebui judecaţi în funcţie de orientarea sexuală: „Vă iubesc şi vom lupta împreună pentru iubire. Nu sunteţi singuri pe acest drum!“

Sâmbătă a avut loc, în Capitală, Marşul Diversităţii, parada anuală a minorităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali – n.red.), la care au participat peste 2.500 de persoane, care au militat pentru drepturi egale, inclusiv dreptul la căsătorii civile, dar şi împotriva intoleranţei şi a discursului discriminatoriu.

Pentru câteva momente, în fruntea paradei s-a aflat cântăreaţa pop Andreea Bălan, însărcinată în şase luni, care a şi declarat în mod public, la microfon, că susţine şi respectă comunitatea LGBT. Ulterior, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, artista şi-a reiterat susţinerea, afirmând că îşi doreşte ca fiecare om, indiferent de orientarea sexuală, să poată iubi în linişte şi să-şi poată întemeia o familie fără a fi judecat.

„Fiecare din noi e făcut din iubire. Aşa am ajuns să ne naştem şi să trăim. Niciun om nu merită să trăiască fără iubire, fără să poată iubi şi să fie iubit. Ne naştem în familii şi fără o familie în jurul nostru, nu avem o copilărie fericită. Tocmai de-asta suntem la fel şi mai târziu. Avem nevoie de o familie pentru a fi fericiţi. Eu am găsit fericirea şi am cea mai minunată familie. Şi mi-aş dori ca fiecare om gay, lesbi, bisexual sau transsexual să poată iubi în linişte şi pace, să poată avea o familie şi să nu existe nimeni care să îi spună ce trebuie să facă, nimeni care să îl judece şi nimeni care să ne separe în funcţie de oamenii pe care îi iubim. Iubirea ne uneşte pe toţi. Vă iubesc şi vom lupta împreună pentru iubire, nu sunteţi singuri pe drumul ăsta“, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Artista nu s-a ferit să poarte un dialog cu persoanele care au fost critice la adresa ei, subliniind că „militează pentru toleranţa de orice fel, religioasă, etnică şi de orientare sexuală.“

Printre membrii LGBT şi susţinătorii acestora, la Marşul Diversităţii au participat şi au luat cuvântul directorul asociaţiei ACCEPT, directorul asociaţiei MOZAIQ, Michael Roth – ministru secretar de stat al Germaniei pentru Afaceri Externe, Violeta Alexandru – ministru delegat pentru consultare publică şi dialog civic, Carla Antonelli – primul politician transgender din Spania, Dean Thompson – şef adjunct al ambasadei SUA la Bucureşti şi Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, conform ziarului Adevarul.

ba3 ba2

VEZI SI: VIDEO SCANDALOS: Un politist, cel mai probabil bolnav psihic, si-a cerut iubitul in casatorie, in timpul paradei GAY

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

  1. Ce zici dacă o fac pe mata panarama , imbecil prost agramat care ai redactat aceasta pagina de ziar electronic… Rușine sa va fie ca jigniți fără drept persoane publice sau nu, voi nu aveti acest drept nimeni nu îl are… Eu unu nu sunt de acord cu ideea ca sa vad doi băieți ce se iubesc… Dar deranjul care sa produs este din vina retardului agramat ce a redactat acest titlu ma repet panarama este persoana ce ți-a dat viata , trebuia sa se oprească atunci când ar fi avut ocazia….

  2. Jeguri de oameni.
    Și suntem făcuți din iubirea dintre un barbat și o femeie,nu din persoane de același sex.
    Sper ca copii noștri sa nu fie nevoiți sa trăiască lângă asfel de oameni.

  3. Dacă zice că e gravidă parașuta, mă întreb cum o fi rămas gravidă. Cu o femeie sau cu un bărbat ? Poate bărbatul ei e găina în casă și se explică. Panarama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.