O alta LOVITURA pentru Iohannis! A fost aspru criticat. Ce greșeala uriasa a facut președintele


Președintele Klaus Iohannis a fost din nou aspru criticat de PSD. Social democrații sunt nemulțumiți de anunțul președintelui privind repornirea economiei românești.

Potrivit social democraților, președintele Iohannis nu vine cu nicio soluție și cu niciun plan concret pentru a salva economia României. Totodată, PSD consideră că economia este de fapt „la pământ” și nu are nevoie doar de o „revigorare”, așa cum spune șeful statului.

„De ce a fost necesar tot spectacolul prezidențial din ultimele zile? Simplu! Pentru a anunța astăzi – deocamdată voalat – MĂSURILE DE AUSTERITATE! Economia este la pământ, dar președintele Iohannis spune că are nevoie doar de REVIGORARE! Nu de soluții! Nu de măsuri! Nu de un plan concret. Acela e departe de a fi pus la punct de Iohannis și Guvernul său de incompetenți. REVIGORARE! Să vii după două luni de zile și să le spui românilor și mediului de afaceri că au nevoie de revigorare este insultător!”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a PSD.
Oamenii nu mai au locuri de muncă
Totodată, PSD critică guvernul despre care spune nu are soluții pentru a ajuta cetățenii și firmele care se află într-un impas.

„1 milion de oameni nu mai au locuri de muncă, turismul, HORECA, industria și agricultura sunt pe butuci. Sute de mii de români și antreprenori așteaptă un semn clar că președintele și guvernul au soluții pentru ei. Președintele PNL Iohannis le spune să stea calmi. Guvernul Orban, după 6 luni de guvernare încă analizează, reflectează, se gândește. Soluțiile pentru români și firme există, dar… lipsesc din planurile PNL! Până vor fi anunțate… încălzire ușoară și revigorare… Dacă nu, vor urma ”măsuri suplimentare de austeritate”!

Aceasta este ’’România normală’’ a unui președinte preocupat toată ziua de atacurile la adresa PSD și nu de buna guvernare a țării”, a adăugat PSD.

Sursa: capital.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *